Inlägg från: Anonym (KId) |Visa alla inlägg
  • Anonym (KId)

    Män, vad är osexigast på kvinnor?

    Breda axlar

  • Anonym (KId)
    Anonym (DD) skrev 2013-09-04 12:46:07 följande:
    Fast till alla kvinnors försvar vill jag säga att jag tycker det är löjligt med män som sitter och gör långa listor på vad de tycker är attraktivt/inte attraktivt, när de själva ser ut som hösäckar, med magen hängandes över byxorna m.m. Gula tänder, dålig hy, övervikt m.m är ju inte snyggt på någon.
    Hur vet du hur de ser ut som gör listor? De kanske ser ut som filmstjärnor allihop, i motsats till de feta paddor till kvinnor so gör önskelistor över män. {#emotions_dlg.djavulsk}
  • Anonym (KId)
    Anonym (Frågis) skrev 2013-09-04 22:03:39 följande:
    I ett fåtal fall så kan det hända att man inte hittar något vackert hur man än letar, men möjligtvis i hans fall som en av samhällets/naturens sjukaste nycker.

    Jag tycker inte att man behöver gå ut med att leta en massa fel hos människor. Leta efter det fina istället så kanske man gör en oväntad bekantskap. Om inte, så har man i alla fall sluppit störa sig på en massa saker.

    Och som sagt, sjukt avtändande med folk som bara letar fel hela tiden. De brukar tyvärr inte vara så fina människor i övrigt heller. Tar alla gånger hellre en "ful" och trevlig kvinna än en bitchig "snygging"!
    Hahaha...du åkte dit direkt, du som väljer att se "skönheten" hos människor.  Du säger, typ, emot dig själv.
Svar på tråden Män, vad är osexigast på kvinnor?