• Skärpning

    ätit venlafaxin, hur mådde du?

    Hej, 

    Till er som ska börja äta medecinen:

    SLUTA LÄS PÅ FORUM!

    Jag har medicinerat i nu snart 6 månader. Innan jag började hade jag en ångest som höll på att ta livet av mig. Mycket jobb i en branch där högpresterande är ett måste utlöste panikattacker på löpande band. Jag var utan medicin i två år innan jag tog tag i det. Det berodde framförallt på att jag läst på forum om nackdelarna med SSRI/SNRI. Jag var verkligen RÄDD när jag började medicinera. Hade långa samtal med min flickvän om hur mitt liv nu skulle förändras och att vi förmodligen inte skulle kunna ha så mycket sex som tidigare. Att jag förmodligen skulle lägga på mig en del i vikt och att jag kanske skulle bli lite annorlund.

    Allt detta gjorde jag i förebyggande syfte för att försöka förekomma alla problem som jag visste nu skulle komma med medicinen. Det gick så långt att jag inte längre hade något val än att börja med något och därför försökte jag förebygga den kommande katastrofen.

    Två månader efter insättning av Venlafaxin så mådde jag som innan mina problem började. Jag har inte haft en enda biverkning som har stannat kvar i mer än två veckor efter insättningen. Idag har jag ingen. Absolut INGEN biverkning att tala om. Svettningarna försvann efter 2 veckor. Sexlusten var nog aldrig borta. Vikt? Samma som innan.

    Men på grund utav att jag läste på en massa forum så har jag alltså lidigt i onödan i TVÅ ÅR!

    Så låt oss nu klargöra ett par viktiga punkter:

    * Vissa får mer biverkningar än andra

    * Dessa personer är MER benägna att dela med sig av sina problem än de som inte känner något alls. Därav alla mardrömstrådar i diverse forum. Men är alltså mycket FÅ till antalet kontra de som inte känner något alls.

    * De allra flesta får någon biverkning SOM GÅR ÖVER

    * Det tar lite TID innan Venlafaxin stabiliseras i kroppen. GE DET TID!

    Och SLUTA LÄS OM ALLA PROBLEM PÅ FORUM!

     

Svar på tråden ätit venlafaxin, hur mådde du?