Inlägg från: Aprilmamman1 |Visa alla inlägg
  • Aprilmamman1

    BF April, första barnet!

    Ewykey skrev 2013-09-14 13:58:30 följande:
    Tänkte kolla om det finns andra än mig som väntar sitt första barn i April? Jag är 23 år och detta är min första graviditet och jag är måttligt nervös och spänd Vore roligt att följa hur alla mår och vad som händer! Har ännu inte berättat för någon förutom min kille men kan snart inte hålla mig längre..vilka har berättat? hur gamla är ni ? symptom? osv!!

    Kul det finns ett par trådar men man hänger inte med på allt. Så vi kör. Jag har fått berätta för några på jobbet. Mår rätt så illa. Men de går bra bara jag äter mellanmål. Även några nära vänner vet och självklart våra föräldrar vi valde att göra så OM något skulle hända. Slipper man säga allt. Men graviditeten känns bra symptomen finns där o vi längtar tills vi får se det lilla hjärtat ticka. :) Vi ska ha 22/4 Berätta hur du har de :)
  • Aprilmamman1

    Då har ni gått ngn vecka mer än jag. Blir att följa alla. Ser så fram emot de här. Idag känns det som min livmoder växer. Eller så den bara trött eftersom jag tränade idag. Tränar ni och isåfall vad?

  • Aprilmamman1

    Jag har också tänkt att börja simma eller gå på vattenjympa. Just nu går jag på gravidyoga det rekommenderar jag verkligen. Tid för eftertanke och träning samtidigt. Bra kombo :)
    Ska ni göra Kub? Jag har tis bokat den 11/10 ska bli såå intressant. Jobbigt om det är tråkiga svar men ska bli skönt att få se krabaten som växer däri :) 

  • Aprilmamman1
    Lauran skrev 2013-10-07 12:24:37 följande:
    Grattis till er alla!
    Jag är 24 år och är i vecka 12 (12+5) och beräknad BF är 22/4. Jag har mått väldigt bra faktiskt det var endast under två veckor som jag hade konstant huvudvärk men nu flyter allt på bra igen. På fredag (11/10) ska vi på vårt första UL, vilket vi ser fram emot med spänning :) Ska bli underbart att äntligen få se det lilla livet och höra dess hjärtljud Hjärta
    Vi har samma dag för både Kub och BF :) 
    Kul!

    Skönt att höra att någon mer inte mått så dålig. Jag har mest varit trött och sugen på lite olika saker, mm
    Lycka till på fredag :)  
  • Aprilmamman1
    Ewykey skrev 2013-10-07 19:50:26 följande:
    Grattis alla!! :) nu är jag inne i v14..men är så nojig över att det är något på tok...att hjärtat inte slår osv..får ju inte gå på RUL fören 6/11...såå länge till o de vägrade låta mig gå tidigare, såg det bara i v5  på vul och då syntes ju inget alls ändå Obestämd
    Mår bra, men har så sjukt ont i brösten (men tkr de börjar bli bättre, ondast gör de på morgonen..) kissnödig heeeela tiden o måste äta oftare o magen börjar bli svår att hålla in... hoppas det är ett litet liv där inne!!

    Ska värken i brösten försvinna? eller är det så hela tiden?
    Jag tycker nog att som du säger att det avvaktar med ont i brösten bara på morgonen och när man tar av BHn på kvälllen. Jag tror att de säger att värken avtar men brösten blir större. Min kollega ligger några veckor före mig hon är inne på förlängning nummer två på BHn ;) 

    Låter som att det finns ett liv därinne.

    Jag själv har jag börjat må mer illa nu... är i vecka 13, har gått väldigt bra innan.. hmmf någon mer som har det så?  
  • Aprilmamman1
    Ewykey skrev 2013-10-13 20:41:05 följande:
    kände en "knuff" eller typ nått "petande", väldigt svagt på höger sida lågt nere på magen idag flera gånger.kan de vara bebisen eller är det bara spöken ;) är ju bara i v 15..?

    Vet ni vart man kan hitta snygga mammakläder förutom H&m? finns de bara H&M som har mammakläder eller? känns väldigt fattigt med sånt...vill ha en julklänning, men alla sidor är så tråkiga.
    mamalicious.se

    Kanonfina kläder :) 

    www.mammashop.se

    samma här :)
    Hoppas ni hittar något fint :)  
Svar på tråden BF April, första barnet!