Inlägg från: Snowboard |Visa alla inlägg
  • Snowboard

    Bf juni -14

    Hej hej, jag (vi) plussade också idag =D. BF typ 5 juni. Har en son född -10. Har känt sedan ÄL att något är på G. Livmodern har varit igång som en ångvält mest hela tiden. Metallsmak, svagt illamående och nu idag ömmande bröst är mina symtom, plussade på ÄL +13. 
    Jag har berättat för en av mina vänner som precis fått barn nr. 2 (och min sambo såklart) men i övrigt så väntar vi nog ett tag.
    Kul att följas åt! =D 

  • Snowboard

    Jag har just i denna stund väldig värk och haft lite färgade flytningar.... blir lite orolig att något är galet. Fast jag hade iof så igår kväll också sedan var det borta i morse. Någon mer som har känt så?

  • Snowboard
    Bobbo3 skrev 2013-09-27 10:46:21 följande:
    Jag har inte haft färgade flytningar men med sonen hade jag såna smärtor i magen att jag låg på golvet utan att klara av att resa på mig. Men vet många som har blött men det har inte varit någon fara.
    Tack för svaret, då känns det lite bättre. Det kom bara en sväng med färgade flytningar, nu är de klara igen. Så det är säkert inget alls. Bara jobbigt med den ständiga värken, men jag ska egentligen inte klaga eftersom att jag trots allt är graviiiid =D. 

    jag har också en son, född -10. Hur gammal är din son? När plussade du med denna? 
  • Snowboard
    Bobbo3 skrev 2013-09-27 14:14:07 följande:
    Min son är född -12 han blir 1 år nästa vecka :) Jag plussade i lördags och har bf 1 eller 2 juni :)
    Wow starkt jobbat med att få nästa så tidigt. Vi har inte haft en tanke/ork/lust för en ny förrän nu hehe.
    Några spännande symtom? 
  • Snowboard
    Bobbo3 skrev 2013-09-27 21:27:55 följande:
    )
    Jo det är ju kul om de kan leka med varandra såklart. Men det fanns inte på kartan för oss att skaffa en till. Han sov inte en hel natt förrän han var 2 år och på dagarna var han rätt krävande på det viset att han hela tiden ville vara med och fara runt och jag var heeeeelt slut. Jag blir jättepåverkad av att inte få sova. Så vi får väl se nu när nästa kommer hur det kommer att gå hehe :P.

    Jag mådde illa hela min förra graviditet (dock spydde jag inte så som du verkar ha gjort. Låter jättejobbigt) och åt lergigan comp mest hela tiden. Det hela slutade också med HELLP-syndrom i v. 38 så det blev akutsnitt och IVA ett dygn. 

    Nu mår jag ganska okej än så länge. Är väldigt trött och har åkt på en irriterande hosta (hela familjen har den så varför skulle jag slippa undan? :P). Men inget direkt illamående ännu men det kommer säkert.

    Hoppas verkligen att du slipper samma som förra gången. Måste varit helt galet jobbigt!

     
  • Snowboard
    Bobbo3 skrev 2013-09-28 23:13:01 följande:
    Tyvärr sover inte min son hela nätter än p har aldrig gjort så är grymt trött :/. Han är dessutom väldigt livlig av sig och hade kolik men hoppas att vi får en lugn bebis nästa gång haha :). Jag fick också knappra lergigan comp hela förra graviditeten. Hoppas du slipper illa måendet nu då :) hade ju varit underbart att bara njuta av graviditeten :)
    Haha, ja du ser. Här sitter jag och klagar.... men jag hade inte orkat. Hoppas att du får ha en lugn graviditet och att lilleman får ordning på sitt soveri så att du kan samla kraft =).

    Jag har inte förstått att jag är gravid ännu... kanske är det bra på ett vis utifall det inte går vägen. Är du föräldraledig nu? 
  • Snowboard

    Grattis Grumpy88! 

    När vi kommit en bit på vägen så kanske vi kan dela med oss av magbilder och annat? För de som vill såklart Glad 

  • Snowboard
    Eleonoor skrev 2013-09-30 21:53:11 följande:
    Grattis till alla plus!

    Någon mer som är sjukt trött om dagarna?
    Jag är gööör trött! Hur tar du dig igenom dagarna?
  • Snowboard
    Eleonoor skrev 2013-09-30 22:27:59 följande:



    Jadu.. jag vet inte. Känns som om jag går i en dimma. Haha. Själv då?

    Jag köpte vitaminer för gravida idag, så får se om det hjälper lite.
    Jag vet inte heller hur jag gör. Idag hade jag en riktig skitdag. Var som ett åskmoln på jobbet, jäkligt obra. Jag var så trött och jätte aggro. Det kändes som att det satt en elefant på mitt huvud och jag ville bara åka hem och sova.

    Det är ju under de första 12 v som man oftast mår som sämst, typ illamående, trötthet, labil osv men det är också under dessa 12 v som man ska hålla allt hemligt och det är så hysch hysch. Jag tycker att naturen (alternativt samhället) har tänkt helt fel där :P. Skulle vara skönt om alla runt i kring bara visste så att man kunde få må lite allan brallan utan att behöva gå runt och försöka maskera. Men men det är som det är och det är bara att vinka och le =).

    Hut gammal är du? Är det ditt första barn?  
Svar på tråden Bf juni -14