• Bobbo3

    Bf juni -14

    Jag och min sambo plussade i helgen med vårat andra barn. Med först tog det oss 19månader att bli gravida men denna gången tog det sig på andra försöket å lyckan är total!. Då det fortfarande är väldigt tidigt har vi inte berättat det för någon så det hade varit trevligt att ha några att prata gravid grejer med. :)

  • Svar på tråden Bf juni -14
  • Duvan

    Å så roligt! Själv fick jag mitt efterlängtade plus idag, så är i vecka 3+4:)
    Både jag och min sambo vill ju berätta för hela världen men det är ju lite tidigt, hihi.
    Vi har beräknad bf 4 juni. Vad har ni för datum?

    Hur mår du? känner du av något i kroppen?

    kram
     

  • Bobbo3

    Grattis :). Vill också berätta för alla är så svårt att inte säga nått. Jag har bf 2juni men enligt familjelivs räknare 1 juni. Än så länge mår jag bra mådde lite illa igår men det gick som tur va över. Har haft svag svag mens värk i några dagar ocksåen underbar känsla när inte mensen dök upp idag. Har fortfarande inte riktigt fattat att vi ska få en liten bebis :D Hur mår du ? Har du barn sen innan eller är det första?

  • Lexikon

    Får man hänga på? Jag har också 1 el 2:a juni som datum.

    Har en son som är tre, så det ska bli spännande med syskon. Har ni fler barn? 


    Inför förlossningsfrihet i HELA Sverige! www.facebook.com/&ref=ts
  • EmmaStina

    Som jag delar er glädje! Vi har äntligen blivit gravida igen efter tre missfall. Denna gången ska det bara gå vägen! Vi har inga barn sedan tidigare och ser fram emot en tidig junibebis.

  • Duvan

    Hej alla junimammor:) Ja det blir också vårt första barn, spännande!
    Jag har väldigt mycket molvärk på vänster sida, som går ner mot ryggen och ljumsken.
    Lite ömma bröst och väldigt  torr i munnen. Ganska trött också så det blir nog sängen snart:)

     

  • Bobbo3

    Åh va kul att lite fler juni mammor har hittat hit : D Jag har en son som föddes i oktober -12 så har fullt upp här hemma. I dag tror jag tröttheten slog till. Somnade till och med i soffan efter en dag på lek å buslandet med sonen. Hur berättade ni för eran partner att ni va gravida ? Jag gick å köpte en body och en mössa i stl 50 och la i en present kartong. Sen sa jag till sambon att sonen hade köpt en present till honom. Han tittade på kläderna sen säger han att det är dumt att köpa kläder i förväg. Han tittar på mig å ser att jag stor ler efter att ha tänkt till lite utbrister han - eller är du gravid ?! Å hela han skiner upp. :)

  • Amza

    Hej! Plussade imorse och vi är super glada!! Är i v 3+4 och har bf 6 juni! Jag vill berätta för alla men vi måste ju vänta ifall nåt går fel. När tycker ni det är okej att berätta för folk?

  • Bobbo3

    Grattis :) Med sonen berättade vi i v 12 men denna gången berättar vi nog inte förrens vid jul. Om inte magen börjar växa få berättar vi tidigare :)

  • Snowboard

    Hej hej, jag (vi) plussade också idag =D. BF typ 5 juni. Har en son född -10. Har känt sedan ÄL att något är på G. Livmodern har varit igång som en ångvält mest hela tiden. Metallsmak, svagt illamående och nu idag ömmande bröst är mina symtom, plussade på ÄL +13. 
    Jag har berättat för en av mina vänner som precis fått barn nr. 2 (och min sambo såklart) men i övrigt så väntar vi nog ett tag.
    Kul att följas åt! =D 

Svar på tråden Bf juni -14