• tua79

    Hjälp med 7-sitsig bil. Vw sharan, plats för tvillingvagn?

    LittlePinkStar skrev 2013-09-30 17:10:33 följande:
    Hej. Vi har två barn sen innan och väntar nu tvillingar som kommer om ca två månader och är därför i behov av en 7-sitsig bil. Vi funderar på en Volkswagen sharan. Någon som har erfarenhet av den? Går en tvillingvagn in i bagageutrymmet när alla stolarna är på plats? Tacksam för tips och råd!!

    Tar gärna del av de tips som kommer in här! Har två barn sedan tidigare och väntar tvillingar efter årsskiftet o har precis samma funderingar när det gäller både bil och tvillingvagn.
    Vilken tvillingvagn har ni fastnat för? 
  • tua79

    Känns som det kommer bli en utmaning att få plats med 2 vuxna, en framåtvänd bilbarnstol, en bakåtvänd(så småningom 3 bakåtvänd) + till en början 2 babyskydd samt tvillingvagn.. Kommer ju bara kunna fälla ner ena baksätet o där ge plats åt vagnen. Värst första halvåret när det krävs liggdelar.

  • tua79
    LittlePinkStar skrev 2013-10-01 09:03:55 följande:
     
    Just nu lutar det åt Basson duo Twin eller Emmaljunga double viking. Just för att vi vill ha barnen bakåtvända i sittdelarna. Ni?
    Vi har mindre än 1 1/2 år mellan våra barn, inför att lillebror skulle födas köpte vi baby proffsens "Dublin". Vi har varit nöjda med köregenskaperna, men den tar STOR plats i bilen, inte minst under den tiden man använder liggdel. Vår "budgetlösning" är därför att hitta en begagnad liggdel att uppgradera vagnen med alt sälja den och investera i någon annan vagn(mer trolig). Jag vill helst köpa någon modell så vi kan ha tvillingarna vända mot oss längre... Lillebror kändes till en början så liten i vår "gamla" syskonvagn när han väl ville sitta upp, så ofta använde jag vår "singelvagn" och lät storasyster gå de gånger vi inte behövde förflytta oss så långt. I och med att vi bor på landet så är det mycket bil när vi ska någonstans.

    Jag gillar det jag sett av Emmaljunga double viking (efter lite surfande), har inte känt och klämt. Har ingen koll på Basson duo Twin.. Har funderat på en Bugaboo, i så fall som import. Så himla svårt!!, det handlar om så mycket pengar när det gäller en bra tvillingvagn och samtidigt är det så viktigt att man trivs med vagnen eftersom den kommer få hänga med konstant de kommande 2 åren!! 
      

      
Svar på tråden Hjälp med 7-sitsig bil. Vw sharan, plats för tvillingvagn?