Inlägg från: sär skriven |Visa alla inlägg
  • sär skriven

    nekad adoption

    Du verkar till en början ha varit inställd på att de skulle ha kontakt... Anmälde du honom som hämnd för att han inte ville träffa henne?


    Det här är världens bästa sidfot, och den är min.
  • sär skriven
    Anonym (frun) skrev 2013-10-23 23:05:29 följande:

    Ja jag tyckte att de skulle ha kontakt, det är ju det normala när man skiljer sig, och jag ville försöka vara normal till varje pris då. Så här i efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde vara så korkad att jag kunde lämna hen obevakad med honom.
    Nej vet du, det låter som ett jävla lustigt sätt att tänka. Och att en evighet senare, efter att ha försökt etablera kontakt mellan honom och dottern,  som hämnd, anmäla honom för kvinnofridskränkning, verkar inte helt logiskt heller faktiskt.
    Det här är världens bästa sidfot, och den är min.
  • sär skriven
    Anonym (frun) skrev 2013-10-23 23:11:08 följande:

    Nej jag anmälde honom tre månader senare, när jag hade tagit mod till mig, jag fortsatte då att hämta och lämna barnet hos pappan. Och, ja det låter väldigt konstigt för någon som inte blivit utsatt för våld i hemmet men man blir hjärntvättad.
    Varför tror du att jag inte blivit det? För att jag tycker du har agerat underligt? Jag tyckte det lät konstigt att du först arbetar för att etablera en kontakt mellan honom och dottern, när han inte vill så anmäler du honom istället.
    Det här är världens bästa sidfot, och den är min.
  • sär skriven
    Anonym (frun) skrev 2013-10-23 23:23:21 följande:

    Du kan tro det om du vill. Funderar på om vi ska överklaga men vet inte om det är någon ide. Kanske kan fråga en annan kvinna som jag vet gjort en anmälan (ioförsig nerlagd den med) mot honom, och även hänvisa till att han har en "vanlig" misshandelsdom mot sig. Om det är så att tingsätten misstänkte som du att min anmälan gjorts för att misstänkliggöra honom så kanske det kan styrka min rädsla och ovilja att ta kontakt med honom.
    Nej, det var inte så jag menade. Det tror jag inte. Jag förstår inte varför du skulle sitta i en anonym tråd och ljuga ihop en femårig misshandel. Men i din trådstart lät det som att anledningen till att du slutligen anmälde var ren hämnd.

    Tyvärr är jag rädd att dina chanser är ganska små.
    Det här är världens bästa sidfot, och den är min.
  • sär skriven
    Anonym (frun) skrev 2013-10-23 23:39:32 följande:

    Anledningen till att jag anmälde var främst för att nästa kvinna som han skulle slå kanske kunde ha nytta av min anmälan, tyvärr så hjälpte inte det nästa kvinna att få en fällande dom men hon kände sig i alla fall trodd av polisen och det gör otroligt mycket för självkänslan när man sitter och ska beskriva fall för fall om hur han slår, spottar, våldtar.

    Jag tror också att chansen inte är stor, men om anledningen till avslag enbart är att jag har varit passiv och jag lyckas bevisa att jag är rädd för biopappan så borde det väl vara ett giltigt skäl till att jag varit passiv?  
    Det är aldrig lätt att få rätt i såna situationer. Jag håller tummarna dock.
    Det här är världens bästa sidfot, och den är min.
Svar på tråden nekad adoption