• Veronica Mathilda

    Har du en mammamage?Tävla om maghjälpen- ett personligt träningsprogram

    Detta är jag!
    Jag är 26 år och fick mitt barn vid 21 års ålder.
    Jag gick upp totalt 17 kg under graviditeten och blev av med det mesta ganska direkt. Men någonting hände sedan. Jag blev aldrig av med själva "putandet" trots träning utomhus o.s.v.
    Jag har inga möjligheter till något gym eller liknande då jag bara är en enkel studerande så pengar till det finns inte.
    Det har nu gått så långt att jag inte längre har något självförtroende alls kvar och jag känner mig jätte ful. Jag går aldrig i mindre kläder än vid tröja eller t-shirt på sin höjd.
    Jag solar eller badar aldrig, vilket gör att semesterfirande kan vara svårt för oss. Det har t.o.m. gått så långt att jag inte ens klarar av att min sambo ser mig så här vilket har gjort att vi inte har något samliv i sängen längre..
    Jag mår jätte dåligt över detta och känner att detta faktiskt skulle vara en livsförändring för mig. 
    När jag tänker på att jag endast fött ett barn och "bara" är 26 år och ser ut så här nu så gör det mig förskräckt och otroligt ledsen. Jag har t.o.m. blivit frågad om jag väntar nytt barn, det var 3 år efter graviditeten.
    Därför skulle detta vara mitt allt att få vinna och att få hjälp med detta. Inte bara utseendet utan också att förändra och hjälpa mig att må bättre psykiskt.



    4 år efter förlossing


    4 år efter förlossing med även väldigt synliga bristningar kvar
  • Veronica Mathilda

    Jag skulle vilja uppdatera mitt bidrag då jag har sett att jag inte har skickat med någon gravidbild eller en bild "före" degmagen.
    Detta är i v.32 ca.




    Och detta är i v. 36 ca.
    Mina bilder hur jag ser ut idag och beskrivningen och min motivering står ju redan i första inlägget. Hoppas detta är okej, då jag så innerligt vill vinna!
Svar på tråden Har du en mammamage?Tävla om maghjälpen- ett personligt träningsprogram