• Mijon79

    Bf i slutet av juli

    Har nu äntligen plussat. Försök nr 15 och med ett mf för 11 mån sedan.

    Jag vet att det finns ett par trådar redan ang bf i juli, men eftersom jag har bf 25 juli och nu är i v 5 känner jag mig lite efter alla de som redan är i v 7-8.

    Detta är vårt första barn och vi är otroligt glada, spända och självklart oroliga.
    Skulle vara skoj att ha någon att dela denna tid i väntan på v. 12 och senare naturligtvis.

    Så välkomna in.   

  • Svar på tråden Bf i slutet av juli
  • Scsh
    Julia79 skrev 2013-11-21 21:59:42 följande:
    Hej, vilken snäll BM :)
    Jag har ätit Lergigan Comp under mina tidigare graviditeter och tycker det funkar bra, dock tog jag vanlig Lergigan på kvällen för att kunna sova då Comp innehåller koffein tror jag det var...
    Vilken härlig julklapp
    Jag har hört att komp ska vara så man blir trött! Tungan ute
    Kanske inte stämmer då, hehe.. ja det återstår att se när jag börjar med dom!

     Ja, visst är det.. hoppas dom kommer bli glada! ;)
  • Mc angel
    Flerbarnsmamman89 skrev 2013-11-21 23:18:07 följande:

    Vart bor ni alla? =)
    jag bor utanför uppsala 

    Har ni skrivit in er på mvc än? Jag har inte gjort det än för jag vet inte vilken av dom två som finns här som jag ska välja =/  


    Jag har fått inskrivningstid den 11/12 och dagen innan ska jag på VUL... Ska bli så spännande å lugnande att få se den lilla plutten... :o)

    Jag bor Bromma/Stockholm.... :)
  • Mijon79

    Lycka i morse när jag tog mitt sista test. Nu har den slagit om till 3+. Känns som om jag har fått högsta betyget på ett prov ð???

    Jag bor i Furulund och jobbar och kommer i från Lund.

  • LindaJ

    Hej på er Är i V5 hoppas hoppas så att allt går vägen planerad till 28/7 Lite orolig då jag har små små rosa flytningar/blödningar på morgonen Någon av er som haft det??

  • viocholle

    Fy tusan, min hy har verkligen blivit så nycket sämre :c Känns inget kul..

    Jag bor & jobbar i Borås! Ska på hälsosamtal den 12/12 :)

  • Cathrine01

    Hej tjejer!

    Jag var på inskrivning igår och det gick kanon, väldigt trevlig och snäll BM fick jag:) hon fick också bf till 18/7 så det känns bra. Ska tillbaka den 16/12 och prata om förberedelser och tips inför flygresan, vi ska åka till Miami över nyår nämligen :D

  • Appelrosen

    Hej! Jag hoppar även jag in i diskussionen. Är i 6:e veckan, BF 22 juli. Känner att det kan vara skönt att prata av sig här eftersom jag inte vill prata om det öppet med folk i min närhet så här pass tidigt (förutom mina närmsta för att få stöd). Jag har testat med 5 test, förstår inte riktigt att jag är gravid så försöker få mig att förstå det lite då och då när det behövs. Känner inga märkvärdiga graviditetssymtom utan har bara haft en liten ilande dunkande känsla i magen (?) som jag trodde berodde på menssmärtor och  att mensen var på väg. Har kanske varit lite extra kissnödig men det är heller inget som utmärker sig så värst mycket. Tänkte att det nog var dags att testa mig när mensen var mer än en vecka sen och visst var jag gravid (inget planerat men känner en väldigt stor lycka nu och är mogen för detta) Känner en väldig oro för att jag inte har fler symtom och det är nog därav jag ifrågasätter om läget är som det är. 

  • Appelrosen
    2/6
    Emma1991

    18/7
    Chathrine01, 1:a barnet, 20 år

    22/7
    Appelrosen, 1:a barnet, 26 år

    23/7
    Scsh, 1:a barnet, 29 år
    Viocholle, 1:a barnet, forsök 3, 25 år
    FridaA, 1:a barnet

    24/7
    Ia90, 2:a barnet
    Flerbarnsmamman89, 3:e barnet

    25/7
    Mijon79, 1:a barnet, Försök 15, bor i skåne och är 34 år

    30/7
    MC Angel, 3:e barnet, bor i Sthlm: 29 år(kejsarsnitt 18/7)

    ?
    Lovica C, 1:a barnet, 7:e försöket, 29 år
    Solskenstjejen, 3:e barnet, bor i Göteborg och 29 år
  • LovisaC
    LindaJ skrev 2013-11-22 06:50:51 följande:
    Hej på er Är i V5 hoppas hoppas så att allt går vägen planerad till 28/7 Lite orolig då jag har små små rosa flytningar/blödningar på morgonen Någon av er som haft det??

    Hej! Grattis och välkommen!

    Jag har inte rosa flytningar på morgonen men däremot har de varit där VARENDA gång efter jag bajsat. Mina slem hinnor har varit sköra sedan jag gjorde en konisering i feb och egentligen skulle jag behandlas för det i sept.

    Hinnorna blir sköra vid en graviditet (om några månader måste man tex bli väldigt noga med tänderna för även tandköttet blir känsligt) och man kan få små blödningar. Det ska vara helt normalt! Ring sjukvårdsupplysningen om du är osäker, det gjorde jag. Sköterskan i andra änden berättade att tjejen som ringde innan mig hade exakt samma oro - vilket sjukt nog lugnade mig! :D
  • Myppe

    Hej! Jag vill också vara med!
    Jag är 25 år och är gravid med mitt första barn! Vi har haft tur och lyckats på vårt tredje försök, så nu hoppas jag att det håller sig på plats ;) Enligt olika uträknare så har jag BF 25 juli. Ska på inskrivning på måndag :)

Svar på tråden Bf i slutet av juli