• ia90

    Bf i slutet av juli

    Hej!
    Hoppar in här jag med om det går bra?
    fick + idag när jag gjorde test. Väntar vårat andra barn som kommer 24 juli eller 29 juli beroende på från senaste mens eller äl. är enligt min mens app i v.5 (4+2). våran dotter är född i februari-13.
    Jag har nu på kvällen fått lite tunga bröst och lite växtvärk.
    Hur mår ni?

  • ia90

    God morgon! hoppas ni mår bra, har ringt och fått en tid för inskrivning så på fredag ska jag ditt. Ska bli spännande och se vad som sägs, ska denna gången gå till en privat mödravård då jag har hört så dåliga rykten om de andra runt omkring min ort. 

  • ia90

    Hej! Ni som har fler barn än 2, när syntes magen på er?? Väntar andra och är nyfiken när man kan se att det är en gravid mage:)

  • ia90

    Julia79, när jag väntade dottern så syntes det redan i v 8 men nu så tror jag de kommer dröja lite, har fått en slapp mage efter den graviditeten. men är ändå pinsmal nu!!! :)
    Känner igen mig i de ni skriver en del att man känner sig ogravid på dagen men på kvällen blir man påmind:)! Jag ska på inskrivning på fredag är då i v 5+0

  • ia90

    Nu ni tjejer, är mitt illamående på intåg, började igår kväll när jag åt lite glass! Hänger kvar, så idag ska jag köpa clerblues armband mot illamående, någon som har testat?? Har blivit löjligt känslig mot dofter också, känner en doft i huset som jag inte kan sätta fingret på! Ska leta fram arom lampor med jul doft!! Men först. Blir de att lokalisera doften, !! Hoppas ni mår bra!

  • ia90

    Man köper det på Apoteket eller beställer det från internet, ex clerblues hemsida!

  • ia90

    Var på inskrivning idag, fick en jätte bra bm som ordna så att jag ska få lergi Comp utskrivet, sen så har jag köpt ett clerblues armband så testade i eftermiddag och tror det funkade bra, tyvärr inget man smyger med då det låter som en mobil ligger och ringer på ljudlöst!! Hoppas ni andra mår bra, gick idag in i v6

Svar på tråden Bf i slutet av juli