Inlägg från: Cathrine01 |Visa alla inlägg
  • Cathrine01

    Bf i slutet av juli

    Hej! Jag hoppar in i den hör tråden, verkar trevlig :) jag vet inte riktigt hur man brukar göra nu men tänker att det är skönt att prata med några som vet vad man själv går igenom :) jag plussade nu i helgen och enligt en graviditetsuträknare jag hittade på nätet är jag nu i vecka 6 (5+3) men ska till barnmorskan på torsdag så då kanske jag får en mer korrekt siffra :) jag väntar mitt första barn och det känns fantastiskt och overkligt :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :p

  • Cathrine01
    viocholle skrev 2013-11-19 19:22:01 följande:
    Hej!
    Jag går väl också med här då! :)
    Är gravid med mitt första barn (iiiih)! Är 25 år och på 3:e försöket lyckades vi.

    Jag plussade i lördags och har plussat på 3 test till efter det (med testlagrets).
    Enligt en gravid-app jag laddade ner är jag i vecka 5 (4+5) och har BF 23 juli. :)
    Har mått illa en del och är väldigt hungrig! Har haft lite "mensvärks"känningar idag, men det ska väl vara helt normalt.Hej! 
    Jag har också känningar i livmorden, har läst att det är helt ofarligt så antar att det är normalt :) när man väntar första barnet är det svårt att veta vad som är normalt oh onormalt tycker jag :P Men antar att det inte är någon idé att oroa sig så länge man mår bra :)
  • Cathrine01

    Ja precis, men lika bra att inte tänka på det. Man mår ju bättre om man tänker positivt:) Är det många som väntar sitt första barn i den här tråden förresten?:) och hur gamla är alla? (Om man får fråga sånt) Själv är jag 20år:)

  • Cathrine01
    Scsh skrev 2013-11-20 19:35:19 följande:
    Gör man ultraljud förresten så tidigt i inskrivningen? Och har någon fått symptom ännu som är i samma vecka? =)



    Jag är i samma vecka (5+4) och ska också på inskrivning i morgon:) mina symptomer jag känner är otrolig trötthet och är rätt svullen och lite illamående på kvällarna annars känner jag mig rätt vanlig, mitt på dagen känner jag mig knappt gravid men när kvällen kommer blir jag allt påmind ;) själv då?
  • Cathrine01

    Hej tjejer!

    Jag var på inskrivning igår och det gick kanon, väldigt trevlig och snäll BM fick jag:) hon fick också bf till 18/7 så det känns bra. Ska tillbaka den 16/12 och prata om förberedelser och tips inför flygresan, vi ska åka till Miami över nyår nämligen :D

  • Cathrine01
    Julia79 skrev 2013-11-25 08:37:35 följande:
    God morgon :)

    Hur mår alla idag?

    Själv har man ringt BM och fått tid för VUL och samtal nu på onsdag, då är jag i v 7 så man borde väl se nått då :)

    Har en sån där känsla att jag vill vänta fram tills jul men det gick inte BM med på så ska försöka ställa om och längta tills ons istället!

    Pigg på kvällarna/nätterna och trött på dagarna, någon som känner igen sig?

    Finns det någon här som gått på gravidmassage? Skulle vilja pröva men tycker det låter läskigt när dom trycker och vrider osv när man är gravid...?? :(

    Hade tänkt åka utomlands med familjen över julen men är då i vecka 12 och undrar om man verkligen är av med illamåendet då? Känns ju lite halvjobbigt att betala massa pengar och ligga och spy på ett varmt hotellrum ... Hihi, blääää!! Nääää!!



    Hej, jag måste fråga, varför är alla så "stressade" med att få ett tidigt vul? Egentligen görs väl inte detta förrän vecka 18 så varför inte vänta och längta dit istället för att göra det nu så tidigt i graviditeten?:)

    Nä jag är faktiskt rätt pigg på dagarna och väldigt trött på kvällarna så tvärt om från dej;)

    Jag ska utomlands över nyår och då är jag i vecka 12-13. Jag tror det är olika för alla graviditeter hur det är med illamåendet men det borde ju ha lagt sig lite tycker man, själv vet jag inte alls hur det kommer vara för mitt illamående har inte börjat än direkt, bara om jag känner speciella lukter som typ mc Donalds, nagellack eller sopor typ:p och jag är ändå i vecka 7. Men har du mycket illamående nu?
  • Cathrine01
    LovisaC skrev 2013-11-25 09:50:16 följande:
    Hej! Tyvärr är det många av oss som är drabbade av upprepade missfall och jag känner i alla fall att jag vill veta så tidigt som möjligt. Sist fick jag veta via VUL minst två veckor efter att bönan dött. Båda mina mf har varit i v.5 och nu är jag i v.7... Jag vill bara veta om cookie lever!



    Ja det kan jag förstå då att man vill veta men borde inte gravidsymptomerna försvinna om man får ett missfall? Ja menar om embryot dör så fortsätter ju inte graviditeten och då borde man ju efter ett tag känna att något är fel eller undra varför ingenting händer, då borde man ju börja oroa sig kanske och göra ett vul för att se att allt är bra, förstår du vad jag menar? Om man fortfarande känner av alla sina symptomer och magen växer så borde ju inget ha dött, tänker bara att det är dumt att oroa sig i onödan:)
  • Cathrine01
    Julia79 skrev 2013-11-25 10:14:46 följande:
    Åh glömde svara... Nja inte mycket illamående än men känner att det kryper på mig sakta sakta och aptiten är inte på topp ;) Hoppas du slipper illamående ;)



    Till Miami ska vi;) svärmor fyller 50 så hon bjuder med oss dit så då tvekar man inte ;)

    Jag är förvånad att jag inte är mer illamående men jag ska inte klaga, det är väldigt skönt så länge det inte kommer:) istället är jag väldigt trött, kissar mycket och har en del gaser :p men det är bättre än illamående:)

    Vart hade ni tänkt att åka över jul?:)
  • Cathrine01
    Julia79 skrev 2013-11-25 10:30:09 följande:
    Åh MIAMI!!! Fantastiskt :) Jag skulle oxå åka då ;) Vi tänkte Lanzarote så har den bokad men har även spanat på Kap Verde, vi kan bara åka en vecka pga mannen som jobbar så får hålla oss relativt nära Sverige så man inte förlorar två semesterdagar på flyget ;)

    Mår jag såhär så kan jag åka alla dagar i veckan ;) Vi får hålla tummarna att vi får ha det så här



    Ja det ska bli kul :D har aldrig varit där bara i los angeles så det ska bli spännande:) men Lanzarote är väl också jätte fint, och framför allt närmre:) tycker det ska bli lite jobbigt med flygresan faktiskt, det tar en sån väldig tid.. Men det är det nog värt;)

    Ja vi får hoppas att vi mår bra fram tills dess och framförallt när vi är bortresta :)
Svar på tråden Bf i slutet av juli