• Mijon79

    Bf i slutet av juli

    Har nu äntligen plussat. Försök nr 15 och med ett mf för 11 mån sedan.

    Jag vet att det finns ett par trådar redan ang bf i juli, men eftersom jag har bf 25 juli och nu är i v 5 känner jag mig lite efter alla de som redan är i v 7-8.

    Detta är vårt första barn och vi är otroligt glada, spända och självklart oroliga.
    Skulle vara skoj att ha någon att dela denna tid i väntan på v. 12 och senare naturligtvis.

    Så välkomna in.   

  • Svar på tråden Bf i slutet av juli
  • Julia79
    ia90 skrev 2013-11-21 08:34:06 följande:

    Nu ni tjejer, är mitt illamående på intåg, började igår kväll när jag åt lite glass! Hänger kvar, så idag ska jag köpa clerblues armband mot illamående, någon som har testat?? Har blivit löjligt känslig mot dofter också, känner en doft i huset som jag inte kan sätta fingret på! Ska leta fram arom lampor med jul doft!! Men först. Blir de att lokalisera doften, smile1.gif !! Hoppas ni mår bra!


    Åh vill oxå :) Hört om det där bandet, var köper man det? Ska nog äta lite glass idag ;)
  • ia90

    Man köper det på Apoteket eller beställer det från internet, ex clerblues hemsida!

  • viocholle

    Jag köpte armband, fast inte clearblue, tycker dom är så dyra :c Sjutton heter som nu då..? Iallafall tycker jag att dom funkar skitbra!

    Är på jobbet nu efter att ha varit sjuk i veckan, och jag känner mig bra, som tur är :) Mådde illa imorse innan jag skulle åka, men det har gått över!

  • Mc angel

    Jag har insett att förutom lite ner frekventa besök på toa så har jag otroligt verkliga och jobbiga mardrömmar som gravid symptom....

    Dom säger ju att man brukar drömma mer när man e gravid... :)

  • LovisaC
    FridaA skrev 2013-11-20 22:01:03 följande:
    usch vad hemskt, är glad över att jag bor i göteborg nu. Jag förstår att du är rädd för det, känner också så, e jätterädd för att något hänt om brösten slutar ömma eller om man inte mår illa en enda morgon. Det e ju helt sjukt egentligen att man bryr sig så mycket om något man inte ser eller känner ännu, men det räcker ju med 2 streck på stickan o så e man helt fast. Man vet ju ändå att det är ens lilla bebis där inne <3
    Ja, eller hur! 
    BTW behöver du inte oroa dig över digitala testet. Mitt slog över på äl+22 (testade senast på äl+18 och fick då 2-3) men jag har å andra sidan ganska bra koll på när ägglossningen var. Äl+22 är v.5+1 - men det kan ju lika gärna diffa någon dag hit och dit om man gjort graviditetsuträkningen ifrån senaste mens. Min ägglossning är lite förskjuten så jag har räknat utifrån den istället :) 
  • FridaA
    LovisaC skrev 2013-11-21 12:16:34 följande:
    Ja, eller hur! 
    BTW behöver du inte oroa dig över digitala testet. Mitt slog över på äl+22 (testade senast på äl+18 och fick då 2-3) men jag har å andra sidan ganska bra koll på när ägglossningen var. Äl+22 är v.5+1 - men det kan ju lika gärna diffa någon dag hit och dit om man gjort graviditetsuträkningen ifrån senaste mens. Min ägglossning är lite förskjuten så jag har räknat utifrån den istället :) 
    okej va skönt, blir bara lite orolig ibland :P ja ägglossningen kan ju ha skett ett par dagar senare än jag trott :) 
  • Mijon79

    Hade ont i magen typ mensvärk i morse vilket jag berättade för sambon som genast blev super orolig. När jag en timme senare ringde till honom bara för att lugna honom och säga att det nu inte kändes så mycket blev han orolig för att jag ringde honom på en tid jag inte brukar. Han utbrast då "så här kan vi inte ha det. Jag är så himla orolig hela tiden."
    Så idag har jag hittat en privat klinik i Lund som det var mkt lätt att få tid på. Så vi har hälsosamtal på måndag och så hade jag turen att det fanns ett återbud så vi får ett tidigt ultraljud på onsdag. Jag hoppas att detta ska kunna lugna oss lite och ffa honom. Snart vågar jag ju inte berätta alls hur jag mår för att han blir så orolig.
    Värken i magen har suttit i hela dagen som en lätt molvärk, jag antar att det bara är min livmoder som växer
    Annars är det som vanligt med lite lätt illamående, men inget som stör speciellt mycket.
    Pratade med min syster som har två barn och hon tycket synd om sambon och sa att han kommer inte att få det lätt för det kommer hela tiden komma nya saker, någon ny smärta, en liten blödning eller något nytt symptom som man oroar sig lite för och är det inte det så är det bristen av symptom.
    Jag antar att efter ha försökt i 1 1/2 år och med mf för 11 mån sedan så blir man lite xa nojig. Men han är så söt som bryr sig och är engagerad.     

  • Svea 123

    Hej hoppar in här, Bf 23 Juli. Första barnet tredje graviditeten, Missfall augusti i v.12 och september v.5. Så nu hoppas vi på tredje gången gillt :)

  • Svea 123

    Lite illamående ibland, men mitt största problem är grymma mensvärks kramper mitt i natten samma tid varje natt, varar i ca 10 min o sen spårlöst borta. Har fått väcka sambon i panik då jag knappt kan stå, ligga eller gå.

Svar på tråden Bf i slutet av juli