Inlägg från: Disa36 |Visa alla inlägg
  • Disa36

    NI som valde att behålla barnet trots att pappan valde att inte närvara. Hur har det gått för er sen?

    Hej! Jag är i v12 och är i valet och kvalet att göra abort eller inte. Undrar ni som gjorde valet att behålla barnet hur det gick för er ? hur var första tiden med att ha barnet själv? Fick ni hjälp från annat håll eller klarade ni första tiden helt själva? Hur har ni lyckats ekonomiskt? Gärna så mycket tips och information som möjligt. Ändrade sig pappan sen? 

  • Svar på tråden NI som valde att behålla barnet trots att pappan valde att inte närvara. Hur har det gått för er sen?
  • Disa36

    Vad stark du är som lyckades få ihop det. Vilken fin historia ändå att ni blev ihop igen. Pappan till barnet har sagt att väljer jag att behålla det så vill han inte finnas med på något sätt alls. Det känns väldigt jobbigt och tungt att veta. 

    Jag har stöd men sen vet man aldrig i realiteten hur det stödet kommer att se ut. Jag känner att jag pendlar dag från dag med om jag vill ha kvar barnet eller inte.  Precis som du säger så beror allt på vad det är för barn man får. Får man ett barn som är frisk och lugn som person då kommer allt bli toppen! Men sånt kan man ju aldrig veta innan. 

    Jag har vänner med barn och som förstår mitt dilemma. Och jag har rätt bra koll på saker som händer runtomkring.  

    Oroar mig lite för ekonomin, hur jag ska räcka till då jag har en dotter på 7 år som jag har delat vårdnad med en annan man. 

    Önskar bara att pappan ändrar sig och finns där för mig. 

Svar på tråden NI som valde att behålla barnet trots att pappan valde att inte närvara. Hur har det gått för er sen?