• Allelie1979

    Insemination 2014

    Hej ska snart göra min tredje insemination måste bara få klartecken från Sofiahemmet. Den andra inseminationen blev jag och min sambo gravida vi plussade 15/12 och fick missfall 2/1 det är det jobbigaste och svåraste vi varit med om.. Mår jätte dåligt men vi är starkt beslutna om att vi måste körs snart igen bara för att överleva. Skulle gärna vilja att fler berättar om sina inseminationen nk ska göra eller har gjort.

  • Svar på tråden Insemination 2014
  • Allelie1979

    Hej jag berättade för min chef och för vissa kolleger eftersom jag har ett sådant jobb, det är svårt att vara i från.. Men de var förstående men det är jobbigt. Första gången blev de inget.. Andra slutade i missfall. Nu är det tredje gången gillt känner mig positiv :)

  • Allelie1979

    Tack :). Första gången tid det sig inte alls, andra gången gravid men slutade tyvärr i missfall. Tredje gången. Nu blev gravid nu hoppas jag att detta lilla frö blir kvar. Lycka till

  • Allelie1979

    Hej har en kompis som blev gravid med via insemination så nog lyckats det :). Jag tror även det kommer gå bra för mig :)

  • Allelie1979

    Hej förstår precis känslan :( jag kan med tycka varför jag .. Sen mitt senaste missfall har allt bara blivit värre ... I måndags var vi till gynakuten på ks de sa att jo det år ett missfall, fick cytotec som skulle stöta ut fostret bra om du är hemma i morgon eftersom de kommer Komma blod klumpar.. Gick lite info . Tog tabletterna mån kväll inget hände tis ringer jag tillbaka får komma in till akuten sitta tre timmar får tabletter igen får börja om dosen... Bestämmer mig för att vara hemma hela veckan vilket va tur.. Ond börjar blöda lite grann. Men oj i lördags blödde jag igenom en binda på 40 minuter och de var rejäla tjocka.. Men efter några timmar lugna det ner sig.. Idag sön lite bättre men det känns... Varför skullemde bli besvär sen.. Räcker det inte med missfall uran man ska nästan förblöda med... Håller tummarna för dig

  • Allelie1979

    Hej! Nu var det länge sedan jag var här men har fått en son som blir fem månader i morgon vi fick hjälp via insemination och denna gång gick det vägen.. Första försöket blev inger andra och tredje missfall sedan kom denna underbara gåva..

Svar på tråden Insemination 2014