• Pedalen

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Våra delar också moderkaka Nånting, så det är samma för oss. Men bra att de kollar ofta! Jag har moderkakan i framvägg, och fick av en slump veta att då är det mycket svårare att åtgärda tvillingtransfusion, kul... Mest oro hela tiden, håller med dig!

  • Pedalen

    Tessan1980: Jag har brunaktiga och rosa flytningar varje dag, läkaren på Gyn förklarade att det är tappen som är lättblödande, och så länge det inte ökar eller jag får ont så får jag leva med det. Hoppas det är samma för dig.

  • Pedalen

    Tessan 1989: Håller tummarna för dig!
    Själv är jag less på det här just nu, har haft äckliga bruna flytningar hela dagen och fick precis ut en liten klump igen. Inget rött blod dock. Var hemma sjuk i veckan, och låg mest och vilade

  • Pedalen

    Halva mitt inlägg försvann ju! När jag var hemma och var sjuk hade jag inga flytningar eller gammalt blod, nu när jag börjar leva som vanligt igen kom de direkt... Vill inte bli begränsad så här tidigt i graviditeten!

  • Pedalen

    Känner igen mig Nånting, känner mig också bara fläskig... Kan bero på min kassa karaktär, äter så mycket skräp just nu, måste skärpa mig!

  • Pedalen

    Välkommen Angelica! Då är vi ganska nära, jag har bf 21/8, men tror de kommer i juli. Också enäggs.

  • Pedalen

    Får jag klaga lite igen? Har ju haft massa knepiga flytningar senaste veckorna, idag har det varit mycket lugnare och jag tillät mig att tänka att jippie, nu vänder det... Ikväll kom det blod på pappret när jag var på toa, och jag orkar inte tillbringa en halv natt på akuten så jag väljer att klaga, sova och hoppas på att det är borta imorgon. Kan det inte bara få bli augusti, den här graviditeten är inte kul! Sorry för ett negativt inlägg, hoppas ni andra känner er mer uppåt!

  • Pedalen

    Välkomna ni nya! Roligt med fler i tråden!
    Tack för omtanken Trollet, idag har det varit lugnt, inget blod eller andra konstigheter. Däremot så har jag börjat se och känna livmodern väldigt tydligt när jag ligger eller halvsitter, skönt att känna att den växer, det betyder förhoppningsvis att barnen där inne också växer!

  • Pedalen

    Precis så är det för mig också Tessan1980, inga färgade flytningar om jag tar det lugnt, ex är ledig och vilar, men massor när jag jobbar och är igång.

  • Pedalen

    Tessan1980: Ja, det är svårt att glädjas för man bara väntar på att det ska gå åt pipan... Tror jag fick en liten spark igår iaf, det kändes ju lite positivt! Hoppas det vänder snart, för oss bägge två! Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa, har förtjänat det idag :)

Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014