• Anonym (Aaaaaaarg!!!!)

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Jag besökte min kille som jobbar på sitt café som HAN ÄGER!!! Jag satt där och han frågade om jag ville ha något. En kaffe och bulle, sa jag. HAN TOG BETALT!!!!!! Idiot! När jag träffar honom sen ska jag skrika på honom att han är en snål slisk!!!!

    Usch. Det där var avtändande!!!!!

  • Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!
  • Singoallaa
    januari33 skrev 2014-01-12 23:15:02 följande:
    Det var inte snålt gjort av honom att inte bjuda på fika. Handlar om att när han sen ska redovisa kassan fattas det pengar som han förmodligen måste ta ur egen ficka.

    Så fungerar det inte. Du köper in från grossister, mat slängs som inte köps upp och som inte längre är purfärsk.
  • Skummonova
    Anonym (Aaaaaaarg!!!!) skrev 2014-01-12 19:31:44 följande:
    Herre Gud vad ni är konstiga. Jag och han har varit tillsammans i 2 år! De bakar sina bullar själva på cafét. Det handlar inte om att jag inte kan betala, men att han tar betalt från mig kändes väldigt främmande. Jag och han ska flytta ihop och så småningom skaffa familj, och att ta betalt för en bulle och en kaffe för 40 kr var lite väl. Okej om det var kläder eller smycken,,,men en kaffe?????
    Neh inte alls ok, ! Sniket och konstigt gjort tom om det vart kläder eller smycken faktiskt -direkt avtändande på riktigt!
    On duty !
  • januari33
    Singoallaa skrev 2014-01-12 23:27:15 följande:

    Så fungerar det inte. Du köper in från grossister, mat slängs som inte köps upp och som inte längre är purfärsk.
    Så är det säkert!
    Tycker ändå det var bra av honom att skilja på arbete och privatliv.
  • Datejust

    Haha, herregud vilken snåljåp din pojkvän är. Är han alltid likadan?

  • Singoallaa
    januari33 skrev 2014-01-12 23:32:15 följande:
    Så är det säkert! Tycker ändå det var bra av honom att skilja på arbete och privatliv.

    Okej. Ja man mår så mycket bättre om man inte bjuder sin flickvän på en bulle.
  • Anonym (C)
    Fanny b skrev 2014-01-12 22:47:05 följande:
    Har du läst om varför många i denna tråd inte håller med ts? Om inte, så handlar detta långsiktigt  inte bara om en kopp kaffe och en bulle, om ts pojkvän hade bjudit henne på detta kanske han hade startat en trend, för om nu ts får gratis fika i hans kafé, då borde hans vänner och familj också få det. Han hade också visat inför sina anställda det går an att bjuda partners på fika, om hans anställda då också börjat göra detta, så hade det handlat om många som får gratisfika. Vilket skulle kunna innebära att många av stamkunderna inte är betalande, så antalet betalande kunder kan då minska. Och även han hade kunnat stoppa denna trend om det gått för långt, så hade det nog varit besvärligt. För det är lättare hindra något genom att inte tillåta det från början än att tillåta något för att sedan införa restriktioner. En annan sak är också att även fast det bara är en kopp kaffe och en bulle så är det sådana här försäljningar som fik får in pengar på.

    Hur vet du att TS skulle alltid äta där gratis om hon får 1 bulle en gång? Genom sig själv känner man andra.... Det är möjligt att hon skulle göra så , men det är också möjligt att hon bjuder sin pojkvän väldigt ofta , men han ger henne ingenting , inte ens en bulle. Det framgår inte hur de gör alla andra gånger de träffas.
  • Anonym (hahaha)

    Fattar inte att jag har varit så aktiv i denna tråden för brukar egentligen bara läsa och aldrig skriva men alltså detta var så extremt att t o m jag blev irriterad å TS vägnar. Aaarrrggghhhh!

    Skönt att fler som tycker som mig hittade hit. Började nästan tror att jag var den enda konstiga som vill bjuda min partner som jag älskar på en kaffe och bulle. 

  • januari33

    Kan tänka mig att det är så att han vill hålla isär arbete och privatliv.
    Han kan mycket väl på sin lediga tid vara generös genom att bjuda på fika,middagar,biobesök osv

Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!