• Camille

    förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.

    Hur går det för er?

    Jag bara väntar och väntar på att det ska bli torsdag så att jag kan få göra ett test. Min mage är uppblåst som en ballong konstant. Ser ut som jag är höggravid. Hemma gör det ju inte så mycket men på jobbet är det lite drygt. Vill inte att någon ska fråga om jag är gravid. Så jag försöker dölja magen med stora bylsiga kläder.

    Ska träffa en gammal löparkompis för en lugn joggingtur nu. Hon vet min situation så jag har förvarnat om att det verkligen blir en luuugn tur idag. Ska bli skönt iallafall att få röra på sig lite.

  • Camille

    Jo jag ruvar nu. Och det är sant att man ska ta det lugnt under ruvningstiden. Jag har inte fått några instruktioner ang pulshöjande aktiviteter men däremot att inte hoppa eller springa första veckan efter uttag. Är inne på ruvningsdag 11 idag. Jag vågar inte göra någonting som är väldigt ansträngande under ruvningen. Så därför blev det en väldigt lugn tur idag. Min puls låg på samma nivå som under en Powerwalk.
    Jag tror det är mer stressande för min kropp att vara helt i vila än en lugn joggingtur när jag är van vid att träna 10-12mil/vecka.

  • Camille

    Oj det lät som ett ilskt försvarstal mitt inlägg jag precis skrev :/
    Tack för omtanken sthlmsthlm. Du har så rätt att man ska ta det lugnt!

  • Camille

    Tack snorklan och lilladun för era kloka ord. Distraktionstips är alltid välkomna :) ska hålla mig i skinnet nu och inte träna.

    Trist lilladun att inte blåsorna växt till sig :( hoppas du får bättre besked imorgon!
    Jag åt tre omgångar med pergotime innan det blev IVF. Fick alltså inte som ni testa med sprutor.

    Jag är väldigt illamående idag. Hoppas att det är ett bra tecken :). Åh vad jag vill att det ska bli torsdag nu!

    Lycka till imorgon tjejer!

  • Camille

    Det är bra att du också försöker ta det lugnt snorklan!
    Jag har spenderat eftermiddagen med att koka äppelmos istället för att träna :) ganska trevlig aktivitet faktiskt!

    Tyckte också jag kände mig luddig av sprutorna! Så det är nog inte bara inbillning.
    Ja testdag på torsdag och då är det 15dagar efter et.

  • Camille

    Ja PRECIS! Det är nog just det jag tycker gör allt så extra jobbigt, att jag är van vid att hantera mina känslor och mående med träning... Yoga tror jag är ok. Däremot har jag upplevt att det kan vara svårt när man är väldigt svullen och blir lite tungandad...

    Blir spännande att höra vad de säger på era VUL imorgon!

  • Camille

    Snorklan: jag har inte fått särskillt mycket förhållningsregler. Men det de sagt är inget bad eller sex 2veckor efter äggplock. Max 3koppar kaffe/dag, ingen alkohol, inga tabl. Ibuprofen eller voltaren men alvedon/panodil/citodon är ok mot smärta. Ingen ansträngande träning en vecka efter äggplock p.g.a att äggstockarna är så förstorade.

    Lilladun: jättebra tips det där med att göra en lite vintergran! Det ska jag absolut göra!
    Bra att du ökat på kaloriintaget. Kanske lättare att minska ned på träningen om du börjar känna mer symtom av hormonerna?

  • Camille

    Ja nu satsar vi på att ta det lugnt! Låta våra kroppar få de bästa förutsättningarna!

    Vad bra lilladun att äggblåsorna börjat växa mer! När ska du dit igen? Klokt att du tagit in vikarie till några av dina pass.

    Är det äggplock för dig imorgon snorklan?

  • Camille

    Vaknade 04:30 och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp och göra testet på en gång... Det blev ett stort och tydligt plus!! Känns helt fantastiskt :)!!

Svar på tråden förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.