• Camille

    förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.

    Hur mår ni tjejer?

  • Camille

    Sthlmsthlm: skönt med ett bra träningspass! Det brukar göra att sinnet kan lätta en aning. Att det går att stå ut lite lättare mitt i krisen.

    Lilladun: det är nog positivt att du känner lite symtom. Hoppas de växer till sig under helgen nu!

    Snorklan: klokt att du tar det lugnt och lyssnar på kroppen. Mår du illa av lutinus?

    Jag tycker nog att du bör vänta 14dagar iallafall.. Men jag vet hur sjukt jobbigt det är att vänta... Men försök stå ut !

    Jag mår fortfarande illa till och från. Har lite humörsvängningar och mitt vanligtvis låga blodtryck är jättelågt. Så jag är lite yr och har lite huvudvärk.

    Men det går ju leva med. Men det som

    Är jobbigt är att jag hela tiden går och oroar mig för missfall ...

  • Camille

    Snorklan: 9ägg till frysen det är ju helt fantastiskt bra!!!

    Oroa dig inte för det lilla rosa. Som sthlmsthlm skriver så är mensblödningen något helt annat!

    Det kan ju faktiskt vara en liten nidblödning du fått !!

    Sthlmsthlm: det låter ju klokt att byta plan! Vila lite nu och fundera på vad som fungerar bäst för dig. Att köra på nu eller vänta ett tag. Det ska ju vara praktiskt också, så man slipper en massa onödig stress!

    Lilladun: hur mår du?

    Jag mår fortfarande illa och är fruktansvärt trött. Men har vågat tänka tanken några gånger att det kanske kan fungera det här . Slutade med lutinus i söndags och var rädd att få en blödning direkt. Men icke, och alla symtom kvarstår så min kropp producerar nog tillräckligt med egna hormoner.

    Kämpa på där ute tjejer!

  • Camille
    lilladun skrev 2014-11-18 08:45:39 följande:

    Ledsen eller vet inte vad jag känner.. VUL i morse visad på ett på 15, ett på 14 två 11 å säkert fler som hade vuxit (vet inte till vad)..  Får nu sexförbud i tiodagar.. Han menade på att det var stor risk för trillingar eller fler om det skulle bli en befruktning.
    Så nu får vi vänta till ny kontakt i mitten av december och då planera för ett försök till i Januari men då med mer försiktighet på något sätt.. Om det inte blir lyckat då så kör vi på IVF. känner besvikelse.. men får väl se det som positivt inför en eventuell IVF.
    :(
    Känner mig ledsen. Har ju kört nästan 5veckors behandling med "pangrespons" på slutet. Har PCO säger han.


    Tråkigt att höra lilladun :(. Förstår att det känns tungt nu.

    Men som snorklan skriver så är ju PCO bra vid IVF och chanserna goda att lyckas.

    Hur mår du fysiskt nu?

    Stora styrkekramar!
  • Camille
    snorklan skrev 2014-11-18 14:47:00 följande:
    Tack, det rosa har inte kommit tillbaka mer, det känns skönt. Är på RD6 idag, TORTYR! 

    Camille: Min klinik säger att man ska sluta ta lutinus när man har pos gravtest, läser man i fass står det att man ska ta det 30 dagar, vad säger din klinik? Tycker det är så konstigt att de säger så olika!!
    Ja usch det är tortyr att ruva!

    Men håll ut! Snart så har dagarna tickat på!

    Ja det är konstigt att man får olika bud ang. Lutinus. På min klinik sa de att jag skulle fortsätta med 2/dag tills paketet var slut. För mig blev det 10dagar efter pos. Gravtest.
  • Camille
    snorklan skrev 2014-11-20 14:50:10 följande:
    Helt ärligt så har jag inte mått så bra de senaste dagarna. Min mage har sedan 2 dagar svullnat upp till en enorm boll! Jag har samtidigt varit förstoppad, men nu vet jag inte vad det är. Ser helt seriöst höggravid ut, är livrädd att någon ska fråga mig om det! Kan det vara lutinus? Har ni haft något liknade? Jag ringde kliniken igår, de tyckte inte att det lät som någon allvarlig uppseglande överstimulering iaf, med tanke på att jag ändå "mår rel bra" men jag är å andra sidan ganska bra på att underdriva.... Jag var lätt svullen efter ÄP, sen hade jag ju ett par dagar till ÅF eftersom jag satte in en 5 dagars, och jag tyckte att det lade sig på den tiden, men nu har det som sagt hänt något, det kom på kvällen ruvardag 5 och blommade ut ruvardag 6. Sen är jag SJUKT illamående me ffa på morgonen, men tänker att det inte är så konstigt om man är illamående när magen ser ut såhär... Går lite i vågor, svullnar ännu mer när jag äter. Vad tror ni att det kan vara??
    Jag har blivit väldigt svullen om magen under ruvningen. Man kan ju bli väldigt svullen och illamående av förstoppning också.

    Men om du känner dig väldigt orolig så tycker jag du ska ringa kliniken igen och be att få kolla upp det.

    Känner du dig något andfådd?
  • Camille
    snorklan skrev 2014-11-21 16:20:41 följande:

    Hej

    Jag var på kliniken och kollade, det är överstimulering med både stora äggstockar och fri vätska i buken. Dock mår jag bättre idag, vilket förstås är ett bra tecken, skall bara ta det lugnt och vila. De gjorde inte VUL utan ultraljud "från utsidan" av magen.  Samtidigt får man ju tänka på att det vi gör ÄR ju en planerad överstimulering, och så länge det inte blir värre är det ok. Dock har jag fått tänka på vad jag har för kläder på mig, vore ju en mardröm om någon frågade om man var gravid....

    Sthlmsthlm, svettas du av lutinus? Jag brukar tvärt om svettas när jag få ett FALL av hormoner, dvs innan mens, när progesteronet sjunker snabbt. Det var så jag fattade att min fösta stimulering för egen ägglossning inte hade fungerat, jag hade galen nattsvett och 1 eller 2 dagar efter kommer mensen....


    Bra att du åkte till kliniken! Det är ju som du säger att man vill ju uppnå en lätt överstimulering. Iallafall när det kommer till förstorade äggstockar.

    Hoppas nu att du kan ta det lugnt! Har du varit hemma från jobbet?

    Jag har inte svettats så mycket av lutinus. Det var en av anledningarna denna gång som jag kände mig positiv inför gravtestet, att jag inte hade svettats. De andra gångerna däremot har jag börjat svettas 3dagar innan mens.

    Nu har jag fått någon enstaka svettning någon natt och även 1gg på dagtid! Men det beror nog på att det är så mycket snurriga hormoner i kroppen.

    När har du testdag snorklan?
  • Camille
    snorklan skrev 2014-11-23 10:29:24 följande:
    Tack :)

    Började ana att något var på G när jag började svälla så om magen, skrev en tråd om det här på familjeliv, alla som svarade skrev "överstimulering"! Och varför får man det plötsligt bara sådär många dagar efter ÅF? Jo HCG har börjat stiga.... igen!

    Ska ringa kliniken i veckan och berätta. 

    Hur har du gjort med lutinus? Till mig sa de ju till gravtest... men jag känner mig jätterädd att sluta med dem, ffa eftersom jag är väldigt överstimulerad, en äggstock är 10 cm stor, och jag har vätska i magen. Produceras det normalt med progestron då? Eller borde man fortsätta längre med lutinus?

    Tänk att det alltid finns något att nojja över!
    Härligt snorklan :)!

    Fortsätt med lutinus tills att du ringt kliniken. För om du inte testat så skulle du väl fortsatt ett tag till? Eller var det din riktiga testdag idag?

    Hursomhelst är det ju ingen fara att fortsätta. Jag tog ju 2/dag i 10dagar efter gravtestet.

    Åh jag är så glad för din skull!

    Grattis igen!!
  • Camille
    snorklan skrev 2014-11-23 19:39:54 följande:
    Jag fick så olika testdagar... Vid ÅF sa de 27/11, men när vi ringde pga att det var lite rosa på pinnen, ändrade de till 25/11... och när jag ringde igen pga överstim så sa de idag 23/11.. så lite oklart! Jag fortsätter med Lutinus. Jag tänker ringa kliniken och berätta typ på tisdag. 

    Sthlmstlm: TACK!!

    Camille: Vad händer nu? Har du kontaktat MVC etc?? Hur gör man?
    Ja det var ju lite spridda skurar ang. Testdag.

    Hur mår du nu? Fortfarande jättesvullen?

    Jag ringde mvc förra veckan, dvs. I vecka 6. Och de tyckte att det var bra att jag hörde av mig tidigt. Jag ska dit imorgon och på tisdag är det ultraljud på IVF-mottagningen.

    Men hör vad de säger på kliniken om de tycker du ska höra av dig till mvc tidigt.
Svar på tråden förtvivlad, vill få hjälp nu.. tunna slemhinnor, ingen mens.