• Baam

    Singel förevigt?

    Jag känner såå igen mig.


    Börjar också bli less på att inte hitta nån vettig. Är inge fel på mig heller, vad jag vet eller får höra, många säger jag är ett kap. Ser bra ut, har barn, pluggar osv. Men tamefaan att man är ensam iallafall. Börjar tro det är nå fel på mig! Är 23år. Nånstans är ju felet liksom.

    Börjar känna mig stressad och känner som du, är jag sista jävla singeln eller? Haha...
    Alla går in i förhållanden, får fler barn åså, men jag står här ensam än!! Whyyy?!

  • Baam
    Flashbulb skrev 2014-04-12 22:55:29 följande:
    Hatar er människor som tycker synd om er själva och gnäller som snorungar. Buhu,, jag är ensam och ingen vill ha mig. Oj vad synd det är om mig. Skärp er! Ni tar era liv för givet och tror att allt kommer bli så bra när ni får en partners. Vilka krav ni ställer på eran framtida partner, att han ska få er att må bra. Fokusera på era egna liv och ser ni något ni gillar ta initiativ istället för att vänta på att någon ska göra det! ! !  Alla verkar ha bråttom med allt och alla jämför sig med alla. Inte undra på att förhållanden fallerar och inget håller i längden när ni bara rusar in i förhållanden där ni nöjer er med varandra bara för att inte vara ensamma.
    Shit va bitter, du måste må dåligt över något :) Tror knappast varken jag eller TS tror/resonerar som du påstår :) Skaffa ett ligg o le!
  • Baam
    Flashbulb skrev 2014-04-15 23:17:35 följande:
    Bitter över vadå? Jag får knulla till skillnad från er. Det är ni som är patetiska och desperata och tycker synd om er själva. Ni har det alldeles för bra i era liv!
    Jag får väl ligga varenda dag om det är det jag vill, men de är inte det jag är ute efter vet du. Tror inte det är så jävla ovanligt heller att man vill leva med någon. Tack o adjö din trångsynta jävel=)
Svar på tråden Singel förevigt?