• MeEmmA

    Norrköping med bf september-november 2014

    Eftersom att jag är relativt ny i Norrköping, skulle det vara roligt att få kontakt med andra häromkring :)
    Jag är 29år, har bf ca 10/10, två barn sedan tidigare.


  • Svar på tråden Norrköping med bf september-november 2014
  • MeEmmA

    Vad kul att fler har kommit hit :) Jag har precis legat sjuk med influensa och det var ingen höjdare med alla gravsymtom samtidigt, e helt slut nu! Ser framemot vecka tolv när detta ska börja lägga sig :) läste om drömmar, det e konstigt, har drömt något princip varje natt de senaste veckorna och har även hört att jag börjat prata i sömnen. Vilken barnmorska har ni bokat in Er på?

  • BL87

    Oj MeEmmA, hoppas du mår bättre framöver. Vet själv hur slut jag är bara av illamåendet och det faktum att jag inte får i mig vidare mycket mat.... Vi har Ida på vrinnevi. Någon annan som har/haft henne? Tyckte hon verkade väldigt go :)


    Graviditet 1: MA v8 (5+1). Graviditet 2: BF beräknat till 11 oktober 2014 :)
  • MeEmmA

    Idag har det varit bättre, har bara behövt stå ut med illamåendet o en massa snor! Jag hade inte en aning om vart jag skulle boka in min inskrivning så det blev Lovisa, får se hur det blir nästa vecka :) kan inte bli värre än den bm jag hade när jag väntade min dotter iaf!

  • MeEmmA
    mamma sofi skrev 2014-03-05 19:32:22 följande:
    Hejsan :) Är nyinflyttad i Norrköping och har BF den 12/10-2014 :) Har sedan tidigare 2 söner 4 år samt 6 år ( snart 7) . Vill gärna komma i kontakt med fler som är runt min ålder med en bebis på väg hösten 2014 

    Mina barn är nästan i samma åldrar som dina, flicka född 09 och en pojk 06 :)
  • MrsCL

    Har inte haft drömmar, men det är väl rätt vanligt? Däremot vaknar jag på natten och måste kissa.

    Fy vad jobbigt med influensa Emma! Skönt att du mår bättre nu.

    Jag går också på Lovisa, inskrivning i april

  • MeEmmA

    Hade faktiskt glömt hur mycket man kissar, e aldrig uppe på toaletten under natten annars :) MrsCL har du varit på Lovisa förut?

  • MrsCL
    MeEmmA skrev 2014-03-12 21:04:54 följande:

    Hade faktiskt glömt hur mycket man kissar, e aldrig uppe på toaletten under natten annars :) MrsCL har du varit på Lovisa förut?


    Japp jag har bara varit på Lovisa, ej på vrinnevi. Smidigare eftersom vi bor i city
  • MrsCL

    MeEmmA jag såg din fråga ang vul i oktober tråden. Om du går på Lovisa kan de aldrig neka dig ett vul om du vill eftersom det är en privat klinik. Särskilt inte om du bokar innan inskrivning eftersom det då räknas som ett vanligt läkarbesök som du betalar för.

    Jag har gjort tidiga vul pga tidigare ma/mf. Det fanns dock inte så många tider på Lovisa då Håkan var fullbokad och skulle vara borta en del så jag måste vänta till 27/3 då jag är i v 10. Men då slipper jag iaf skriva in mig om det är ngt på tok.

    Har kollat crocus i lkpg också men fanns ingen tidigare tid där heller

  • MeEmmA
    MrsCL skrev 2014-03-13 07:31:16 följande:
    MeEmmA jag såg din fråga ang vul i oktober tråden. Om du går på Lovisa kan de aldrig neka dig ett vul om du vill eftersom det är en privat klinik. Särskilt inte om du bokar innan inskrivning eftersom det då räknas som ett vanligt läkarbesök som du betalar för. Jag har gjort tidiga vul pga tidigare ma/mf. Det fanns dock inte så många tider på Lovisa då Håkan var fullbokad och skulle vara borta en del så jag måste vänta till 27/3 då jag är i v 10. Men då slipper jag iaf skriva in mig om det är ngt på tok. Har kollat crocus i lkpg också men fanns ingen tidigare tid där heller

    Jag börjar känna mig lite lugnare, försöker hålla ut till kub-testet 2/4, tiden går ju ganska snabbt ändå :) men tack för tipset!
  • MrsCL

    Ja veckorna går faktiskt ganska snabbt tycker jag med :)

    Har du gjort vul vid tidigare grav?

    Jag hoppas på att bli lite piggare snart. Känner mig som en zombie som inte orkar nåt :(

Svar på tråden Norrköping med bf september-november 2014