• attlangta01

    Fler som gör hormonbehangling för att få ägglossning, utan IVF?

    Hej

    Vi försöker nu få till nr 2. Är inne på andra försöket, stimuleras med menopur för att få en ägglossning, men gör sen "jobbet" själva. Hittar inte alls många trådar om såna som använder menopur eller puregon endast för ägglossningsstimulering, utan att sen gå vidare till IVF.
    Skulle vilja byta lite erfarenheter eller helt enkelt följas åt med någon annan, om det finns någon där ute som är i liknande sits??

  • Svar på tråden Fler som gör hormonbehangling för att få ägglossning, utan IVF?
  • Vattenliljan

    Jag känner inte direkt nåt som känns som gravidsymptom så jag försöker att inte hoppas för mycket. Men det gör man ju ändå, förstås.

    Jag skulle precis fylla 23 när vi började försöka. Blev gravid (IVF) när jag var 25 och har en kille på drygt ett år nu. Tänk att jag trodde, när vi försökte då, att om jag bara kunde få ett barn, så skulle jag vsra nöjd och glad sen. När jag väl hade fått ett barn skulle jag ju aldrig ha sån ångest inför fertilitet och sånt mer, allt skulle bli annorlunda och det skulle inte spela så stor roll längre. Ja tjosan... Boy was I wrong. :p

  • Vattenliljan

    Tittade tillbaka lite på min förra graviditet, som slutade i tidigt missfall (februari i år). Där fick jag mina första symptom (som jag tror var graviditetssymptom) 13 dagar efter ÄL. Idag är jag på 12 dagar efter ÄL. Nu vet jag inte om symptom kanske brukar komma tidigare eller senare eller så när man gjort IVF, men om det INTE är någon skillnad finns det ju lite hopp. Kanske kommer det en drös med symptom imorgon? xD

  • JenMark

    Jag är 33år och har en son på snart 5år. Skulle verkligen sitta fint med ett syskon nu!

    Håller tummarna för er!

  • Vattenliljan

    Idag har jag mått illa från och till och det har blivit lite bättre när jag ätit... Nu börjar det där farliga hoppet komma! :S

  • attlangta01

    Vattenliljan, testat ännu? Jag har däremot börjar få den vanliga mensvärken. Ont i mage och nedre rygg : (

  • Vattenliljan

    Åh, vad tråkigt. :( Men hoppas att det kanske är gravidsmärtor och inte menssmärtor! Hos vissa känns de ju ganska lika.

    Jag har inte testat ännu. Har BIM idag så rekommendationen är väl att testa först om en vecka typ. Men jag tror inte jag kommer klara det, för nu inbillar jag mig att jag har ännu fler symptom. Har haft vita flytningar i över en vecka. Minns inte att jag haft det inför mens förut, men är inte säker. Igår mådde jag illa från och till och har gjort det lite idag också. Har haft ont i huvudet lite varje dag hela helgen (huvudvärk hade jag innan jag plussade förra gången också). Och idag kom halsbrännan. Den var det absolut tydligaste grav.tecknet när jag var gravid med min son. Så nu går huvudet på högvarv och jag är SÅ rädd att jag ska få mens nu för jag kommer bli så extra besviken bara för att jag börjat våga hoppas. Om jag inte får mens inatt eller imorgon kommer jag nog köpa ett test så att jag kan ta det onsdag morgon.

  • attlangta01

    Det låter onekligen bra för dig Vattenliljan.

    Själv blev det inget för oss denna gången heller... ; ( Så ledsen och besviken och just nu känns allt väldigt tungt och hopplöst

  • Tjockisbullen2012

    Attlangta: för mig var det också riktigt tungt att misslyckas denna gång. Gått en vecka sedan bim och jag känner mig fortfarande väldigt arg, besviken och ledsen. Hade nog en hög förhoppning på att det skulle bli tredje gången gillt. Blir det paus för er nu också under sommaren?

  • Vattenliljan

    Det gick inte vägen för oss heller. Kunde inte hålla mig, så jag skyndade mig till Hemköp i morse och köpte ett test, men det var definitivt negativt. Jag är så arg på mig själv att jag hade börjat hoppas. Hade verkligen börjat tro att jag var gravid så nu är jag oerhört besviken. Men bättre lycka i augusti helt enkelt!

Svar på tråden Fler som gör hormonbehangling för att få ägglossning, utan IVF?