• Zech

    Kondylom-erfarenheter av wartec?

    Hej! Fick för ca två veckor sen reda på att jag fått kondylom, vilket jag fattade själv men ville ha något mot skiten. Gick till Umo men barnmorskan sa inte halv sju. Bokade då en tid hos Gyn och var där idag.Fick utskrivet wartec och har penslat på första gången idag. Kändes direkt som att jag hade en öppen eld mellan benen och vet inte vad jag ska göra. (Är tjej) Har tre st runt öppningen och är livrädd att det ska komma på andra ställen och fräta upp massa skit där. Men vill ju endå få bort dom för kan knappt ha sex med vårtorna för att det svider. Sedan kan man ju tydligen inte ha sex när man gör behandlingen och det är så känsligt efteråt när man är färdig att man inte kan ha sex på ännu ett par veckor. Är i fast förhållande så skulle gärna vilja veta era erfarenheter av wartec och kondylom överhuvudtaget? Fick ni ont? Kvarstående problem? Hur lång tid tog det innan smärtan försvann osv? Ni får gärna skriva hur ni har behandlat det om ni inte använt wartec! Oerhört tacksam för svar. Är 18år och livrädd, känns som att allt är helt förstört nu.

  • Svar på tråden Kondylom-erfarenheter av wartec?
  • Zech
    Anonym (Lasse Kongo) skrev 2014-03-10 11:11:01 följande:
    Jag har haft kondylom två ggr. Första gången fick jag wartec och av den fick jag frätskador. Tyckte iofs inte att det kändes något speciellt utan tyckte mest det var äckligt med vårtorna och att det tog så lång tid (ca 2 veckor har jg för mig) innan de var bortfrätna. Andra gången så brände de bort dem samtidigt som mitt läkarbesök. Var på sösam på sös. Skulle jag få kondylom en tredje gång så skulle jag välja att bränna bort dem. Smidiagre än wartec. Inget är förstört! Du är bara 18 år. Du lär dig snart att könssjukdomar är smällar man får ta. När du är runt 30 så ser du ingen skillnad på att få dryparn eller influensa. Bara att komma igen!

    Fick du frätskador runt om då som gjorde ont och hur lång tid tog det innan den smärtan försvann? Är livrädd för det där jävla wartec
  • Zech
    Anonym (vårtan) skrev 2014-03-10 11:07:45 följande:
    Funkade inte ett dugg med det där wartec. Jag lät det vara, och de självläkte några år senare under graviditeten, och har hållit sig borta. Annars kan du ju gå och frysbehandla skiten.

    Fick du ont av det eller hände det bara inget?
Svar på tråden Kondylom-erfarenheter av wartec?