• Siqueen93

    Ska barn få använda mobiler, dator, ipad m.m.?

    Dagens samhälle idag är inte bra!
    Tycker ni små barn ska få använda era mobiler, datorer, ipads m.m.? Fick vi det när vi var små? Skulle knappas tro det.. Varför ger ni era kära barn detta??

    Förstår inte hur lata och tråkiga föräldrar är där ute.. Själv är man ute i skog och mark varje dag! Håll leken i liv ute i naturen, låt era barn få springa och leka! inte sitta vid några osociala och omedvetna apparater.

    Har ni tänkt på strålning ni ger era barn?
    Har ni tänkt på barnens hjärna inte är fullt utvecklade! En ipad och dator, mobil är inte bra för små barn!

    Vill veta vad andra tycker om detta!

  • Svar på tråden Ska barn få använda mobiler, dator, ipad m.m.?
  • Philippa

    Jag ser inga problem alls med detta... barnen måste hänga med i utvecklingen

  • Siqueen93

    Ålder mellan 0-7 anser jag. 

    Vilken utveckling? Jag tycker det är stört, snart börjar väll djur använda mobiler??. Man blir orolig för det sociala, när man träffar släkten allt mer sitter de vid sina telefoner! Skrämmande! Ungdomar som bär sig illa åt och vuxna som inte ser sina barns bästa! 

    Jag tycker iallafall att det inte ska gå så fort fram. Människor förstör våra liv.
    Djur och barn i fokus! 

  • elyse

    Ja, det tycker jag. Men ur ett miljöperspektiv tycker jag att det är fruktansvärt med skolor som har en I-pad per elev. Materialet man använder för att bygga plattorna är inte oändligt och bryts bl.a. i en ganska smutsig industri i Kina.

  • plop

    Vi låter dem göra det i begränsningar. En timme tv på morgonen. Sen en timme på kvällen när vi gör middag kan dom välja surfplatta,wii, Playstation. Sen mer om vi tex åker bil någonstans eller dom är sjuka. Annars är vi ute i regn och rusk. Skog eller parker, badhus m.m som någon sa en sak utesluter inte det andra nödvändigtvis. Samt det är bra om dom hänger med någorlunda i samhällsutvecklingen.

  • Utropstecknet

    Jag tror man bör vara restriktiv. Strålningen är inte bra, varken för växande hjärnor eller färdigväxta. Tror dessvärre att vi kommer att se ökade siffror på hjärntumörer i framtiden pga av för tidig och för intensiv strålning.

  • sthlmsgirl94

    Mina barn ska inte få leka med ipads, datorer, mobil mm när dom är i dagisåldern. Mycket bättre att dom får leka med leksaker, använda fantasin och leka ute med kompisar. Man hamnar inte efter eller nåt bara för att man inte använder en telefon när man är 4, de är bara en dålig ursäkt för lata föräldrar

Svar på tråden Ska barn få använda mobiler, dator, ipad m.m.?