• sweet365

    två små barn och nu gravid med tvillingar!! hjälp!

    Bara ni vet vad ni orkar, men om ni vill ha fler barn och har två på g ... låter lite märkligt göra abort då?! Kommer du kunna leva med det?

    Jag tror ABSOLUT en orkar mer än en tror. Mycket mer! Barnen ni redan har är rätt "stora" och kommer säkert tycka det är superkul få hjälpa till men även roa sej själva och varandra. Tvillingar har också grundtrygghet i varandra på annat sätt än ett ensamt barn har. Och att du är rädd något skulle gå fel.. men det kan allt göra.

    Jag tror såhär att ska en vänta på att allt ska va perfekt och helt redo för ytterligare familjemedlem väntar en en livstid - för det finns alltid något som skulle kunna va "bättre". Större hus, bättre jobb, ... men i slutändan ångrar en aldrig sina barn. Var ni glada innan UL att vänta barn låter det ju mycket märkligt att fundera över abort bara för att det är ett extra barn!? Jag tror de kommer göra er familj komplett.

  • sweet365

    Vad skönt det känns bättre idag :) förstår det måste komma som en chock, helst när en vet hur mycket jobb EN bebis är, men jag har vänner med tvillingar och tror det är lätt på andra sätt iom att de alltid har varandra. Och när de väl är i er famn kommer ni inte fatta ni ens tvekade! Lycka till! Ni kommer få det underbart.

Svar på tråden två små barn och nu gravid med tvillingar!! hjälp!