Inlägg från: Queenie70 |Visa alla inlägg
  • Queenie70

    F.d. älskarinna som inte ångrar sig

    Det som är riktigt stötande i berättelsen är mest att du träffade frun och "roade" dig med tanken. Just den biten är det ärligt lite psykopatvarning på...i

  • Queenie70
    Anonym (F.d älskarinna) skrev 2014-03-30 18:11:30 följande:
    Det är absolut ingen bortförklaring, men anser att det hör till bakgrundsfaktan. Det är ren fakta, ingen bortförklaring. Och när man i åratal fått sitt självförtroende utsuddat bit för bit, känns det ganska skönt när någon gör något för att höja ens självförtroende. Det är fortfarande något jag jobbar med, att få upp självkänslan igen. 

    Fattar att folk tycker det är stört och dumt det jag gjorde, men det var inte för att bli näthatad som jag skrev om det. Antagligen finns det väl inte fler älskarinnor i Sveriges långa land, eller så var Familjeliv heeelt fel forum..vill bara höra andra som varit i liknanade situation som mig. 



    Jag har både bedragit, blivit bedragen och varit den andra kvinnan. Sånt som händer i ett liv fullt av mänsklig svaghet och komplicerade situationer. Däremot tror jag inte det är så vanligt att man gottar sig i en oskyldig människas olycka som du gjorde. Det låter faktiskt ofriskt.
Svar på tråden F.d. älskarinna som inte ångrar sig