Inlägg från: DJÄVULENS HÖGRA HAND |Visa alla inlägg
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND

    F.d. älskarinna som inte ångrar sig

    Jadu!
    Tänka sig vad för fulingar som lurar bakom sina fina fasader!
    Hoppas jag aldrig råkar ut för någon som dig....

    Tragiska människa!

  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (F.d älskarinna) skrev 2014-03-30 13:15:14 följande:
    Sött att ingen reagerar på det faktum att jag levde i ett fucked up äktenskap och blev misshandlad. Säger inte att det jag gjort var rätt, men ofta, alltför ofta, går mannen som misshandlar sin fru psykiskt eller fysiskt, orörd ur det hela. Kvinnan törs sällan stå fram med det hon varit med om, även efter en skilmässa. Vi har ju liksom barn ihop, och det känns inte som det rätta att göra att gå ut med allt han gjort mot mig. Så, han blir den lämnade stackars mannen med krossat hjärta, och jag är skurken... 
    Sött och sött...
    Du gjorde det inte bättre för dig hur du beskrev hur du gottade dig i älskarens frus ovetande.
    Annars så hade du definitivt fått mina sympatier, men för mig räcker det lill faktiskt. Misshandel och kränkningar är aldrig rätt och den delen tycker jag synd om dig, men du har själv gjort saker som jag fördömer.
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (F.d älskarinna) skrev 2014-03-30 18:11:30 följande:
    Det är absolut ingen bortförklaring, men anser att det hör till bakgrundsfaktan. Det är ren fakta, ingen bortförklaring. Och när man i åratal fått sitt självförtroende utsuddat bit för bit, känns det ganska skönt när någon gör något för att höja ens självförtroende. Det är fortfarande något jag jobbar med, att få upp självkänslan igen. 

    Fattar att folk tycker det är stört och dumt det jag gjorde, men det var inte för att bli näthatad som jag skrev om det. Antagligen finns det väl inte fler älskarinnor i Sveriges långa land, eller så var Familjeliv heeelt fel forum..vill bara höra andra som varit i liknanade situation som mig. 
    Kan bara flika in med att från min sida så finns inget hat.
    Bra att du jobbar med dig själv. Du kanske inte är så samvetslös/empatilös som texten fick dig att framstå, jag verkligen hoppas det iaf, det sved rakt in i mig och jag verkligen aldrig behöver uppleva en partner som varit otrogen och dessutom helt iskallt inte ångrar något....en jävla mardröm.

    Fel forum vet jag inte om det är men ibland får man höra andras synvinkel och ta det.
  • DJÄVULENS HÖGRA HAND
    Anonym (f d? älskarinna) skrev 2014-05-19 12:03:13 följande:
    Finns det sådana -  män som inte gärna vill flirta vid sidan om?
    När jag är i en relation så är jag högst trogen på alla plan, jag går aldrig in i något utan att känslan är nu jävlar är det hon med det där mega H:et...
    För mig är det totalt otänkbart...att ens se något annat än det jag har, jag blir blind. Visst kan jag se att någon är vacker/snygg men att ens flörta kommer inte på kartan. Det ger mig inget att springa runt som en Tupp och sprätta.
    Så var alla som mig så då blev det öken för fröken!  
Svar på tråden F.d. älskarinna som inte ångrar sig