Inlägg från: Nenne666 |Visa alla inlägg
  • Nenne666

    F.d. älskarinna som inte ångrar sig

    Eksman? Intressant stavning . Nä men ärligt talat. Alla otrogna har en sorglig bortförklaring till sina handlingar. Du bekräftar det i din TS också. Det är synd om mig, han slår mig, ger mig inget sex, är tråkig, är aldrig hemma och ja, ursäkterna är oändliga, så varför skulle du vara annorlunda? Tycker alltid det är svagt att ljuga och gå bakom ryggen på andra människor oavsett anledning ... Och sen det där med din älskares fru. Hm, jag tror nog fan ni gillar att bräda äkta makar för att höja ert ego och självförtroende . Usch vad vidrigt!

  • Nenne666
    ManiLund skrev 2014-03-31 12:30:42 följande:
    Jag tycker ni är lite väl hårda mot TS. Klart hon fann det lite kittlande att veta att den bedragna fruns man tagit henne. Herregud, ska otrohet nu fråntas all sin charm...?

    Vi har ju ingen aning om huruvida den äldre mannens fru gett honom tillåtelse att leka runt eller om hon ens är det minsta olycklig.



    Fråntas all sin charm?
  • Nenne666
    Calingo skrev 2014-03-31 13:01:04 följande:
    Jag tycker inte att det är fel att vara otrogen mot ett sådant kräk. Män som misshandlar fysiskt och psykiskt är ingen man, utan en patetisk varelse. Dock håller jag med om att det är inge vidare att du roades av att du hade legat med mannens fru. Där är ett stort fel, vad hade kvinnan gjort dig för ont eftersom du anser detta som en hämnd? Det hade varit skillnad om du hade varit otrogen med en singel person. 

     Hur tog din exman detta att du ville skiljas osv?Av någon anledning så känns detta som en trolltråd.



    En sån 'man' förtjänar hellre inget förhållande ... Varför ska man förnedra sig och stanna kvar? Ja just det,man finner styrka i otroheten-så va det ja.
Svar på tråden F.d. älskarinna som inte ångrar sig