• MigSjälv

    Hur vanligt är det att posten slarvar bort paket o brev ?

    Jag både bor och jobbar i Gamlestaden.

    Postgången här är inte bra. Ibland har det saknats post, ibland har vi fått någon annans post.

    Jag har pratat med högsta chefen för posten/utdelning i Göteborg, då det drabbar dom företag jag sköter. Hans enda ståndpunkt är att dom inte gör några fel, med den inställning, så kommer det inte heller bli bättre...

    Brevbäraren som cyklar ställer ifrån sig cykeln, obevakad.

    Postbilen som kommer, har det uppdelat i deras blå backar, där är det betydligt säkrare, fast dock är det ibland felsorterat i våran back.

  • MigSjälv
    Galliformes skrev 2014-04-02 11:32:15 följande:
    Det är över en vecka sedan jag skickade ett paket till min dotter.Det skickades som brev med tillägg för skrymmande eftersom det inte går ner i hennes brevinkast.Det har fortfarande inte kommit fram.
    Pratade med posten igår och där fanns inget att hämta.Tydligen skickar man på egen risk och kommer det inte fram tar posten inte på sig något ansvar.
    Jag har skickat massvis med brev och paket genom åren och har aldrig varit med om att något försvunnit.Blir lite fundersam över hur något kan försvinna.Min dotter bor i lägenhet i Gamlestaden i Göteborg.Brevbäraren cyklar runt med posten.Låser brevbäraren väskan när han/hon går in i varje trappuppgång tror ni ?
    Nu var det inget dyrbart jag skickade men det är retfullt i alla fall.
    Dock har jag ett tips.

    Kolla på Coop konsum (den enda coopbutiken i området). I "spelet" tar dom hand om alla skrymmande paket som posten inte kan leverera ut.

    I normala fall skall ni få en avi, att ni har ett paket att hämta ut därifrån, men kanske har avin kommit bort?
Svar på tråden Hur vanligt är det att posten slarvar bort paket o brev ?