• babylove78

    Vart tog mitt långa inlägg vägen! Suck!

    Solkatten. Sjutton vad svårt du har det och orättvist! Hoppas att du får en öppning snart. Styrke kram till dig! Du får spy ut allt här! Helt ok! Jag har gjort fem insättningar privat. Vi har inga fel på oss och allt är så jätte bra hela tiden. Suck. Vi har ett ägg kvar nu men tar paus och börjar på landstinget istället i augusti. Vill börja om, litar inte på det sista ägget. Orkar inte mer nu. Höll på att bli knäpp. Tack för att du delade med dig.

  • babylove78

    Så skönt! Det e du värd att få bara ta hand om dig själv. Tråkigt men blankt men det behöver inte betyda något! Fy jobbig med oro. Håller tummarna ! ❤️

  • babylove78
    Zaky skrev 2014-04-28 23:14:47 följande:
    Håller verkligen tummarna Libra!

    Jag var på rmc idag. Fick reda på att allt från mitt missfall hade kommit ut. Skönt så man slapp nått mer...

    Och dom vill att vi ska börja redan i övermorgon på en ny omgång! Galet. Så here we go again! Blir förmodligen två vid insättningen denna gången :)

    Min chef blev SKITSUR. Sa i princip att om jag inte skärper mig, stänger av alla hormoner etc under arbetstid så kan jag ta mitt pick och pack och dra! Hon har redan försökt få mig att sluta hela förra veckan. Hon är inte klok.
    Jag gör fortfarande ett bra jobb, men man kan inte alltid vara 100 procentig på arbetet. Men hon fattar inte det. Det är liksom inte en vitamintablett man tar. Suck. Är så kluven! Har ångest för att åka till jobbet. Ren magont ärligt talat. Jag gillade mitt jobb innan, nu är det bara skit att åka dit. :-/ vill helst bara säga upp mig! Men det går ju inte nu....
    Spännande med ny omgång Håller tummarna! Din chef verkar helt omänsklig! Fy att ha det så! 
    Det är lätt att säga att man skall säga upp sig när man har det så. Fått det rådet själv. Men det är lättare sagt än gjort. Jag är också tvungen att jobba med en jätte jobbig chef som kräver så otroligt mycket uppmärksamhet när hon är ett vrak. Totalt omänsklig! 
    Just nu försöker jag bara undvika henne så gott det går men det är inte lätt på ett litet företag.
    Tycker inte att man kan begära som chef att man skall vara 100 procentig när man går igenom en sån här sak. Barnlöshet klassas som sjukdom enligt regeringen! 
  • babylove78

    Hej,

    Tyvärr bor jag i Göteborg. Synd hade varit kul att träffas
    Zaky! Säg detta  till din dumma chef!!! 

    Ofrivillig barnlöshet är även klassat som ett funktionshinder och finns med i internationell klassifikation av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa under kod b6600.

    - "Ofrivillig barnlöshet klassas av riksdagen såväl som av WHO som en sjukdom. 

    Blir så arg när jag läser att du blir så illa behandlad! In med fackmannen och sätt dit chefen nu! Fy skäms! 

    Om man tänker logiskt. Man har svårt att bli gravid något som skall höra till naturen att man skall kunna bli.
    FUNKTIONS HINDER och även SJUKDOM i många fall. Kan inte bli mer logiskt varför fattar inte folk! Folk tror man ber om detta själv bara för att man söker behandling för det!? Fick en dum kommentar av min pappa en gång när jag var ledsen. Han sa - "Men du har ju själv bett om detta?. Det ångrade han snabbt att han sa kan jag säga! Blev så förbannad! På vilket sätt har jag "bett om detta?" Man söker ju hjälp. Väldigt stor skillnad. 
    Inte som om man skulle gå och "skönhetsoperera" sig precis.

    SUCK!!!! 

    Hoppas du får rätt och upprättelse Zaky! Om detta hade varit i USA så hade man stämt alla möjliga för förtal och få högt skadestånd. Vi i samma situation som dig står på din sida! Hjärta

    När blir insättningen förresten? 




  • babylove78

    Oj zacky! Helt rätt! Håll oss gärna informerade. Intressant. Hur har din chef reagerat på anmälningen ?
    Spännande att ni är igång. Håller tummarna!

    Vi befinner oss i Grekland på en semestervecka. Glad att min mens kommit igång igen efter missfallet. Pause över sommaren. Drar igång med ivf2 i augusti.

  • babylove78

    Oj så det kan bli bra gjort! Lycka till på äggplocket! Ja jätte skönt måste jag säga! Var så slut psykiskt i slutet.

  • babylove78

    Så fruktansvärt Libra! Ryt ifrån om du har orken! Inte rätt att du skall behöva må så dåligt pga av en empatilös person! Nej man skall inte behöva ta skit för att man är sjuk! Har personen du talat med någon chef över sig ? Kanske du skall tala med den personen isåfall? Hoppas du snabbt blir frisk. Stor bamse kram

  • babylove78
    Libra1 skrev 2014-06-04 10:15:45 följande:
    Tack! Jag kontaktade en annan person som är vår kontaktperson. Hon bad så mycket om ursäkt på företagets vägnar. Hon vet om allt som vi gått och går igenom. Så känns bra att få lite förståelse. Upprepas det kommer jag nog att kontakta chefen. Även om jag inte har någon kontakt med honom. Det kan ju vara bra för honom att veta.
    Det låter jätte bra! Skönt för dig. Tycker du skall kontakta högsta chefen om det händer en gång till. Du skall inte behöva ta emot sånt här från din arbetsplats vi går igenom tillräckligt! Skönt du fick en ursäkt!

    Man är så lätt känslig och extra sårbar när man har kontakt med jobbet eller är på jobbet i samband med ivf. Tycker själv det har varit jätte svårt men mycket pga min helt oförstående chef som tänker mest på sig själv. Att hon själv gått igenom ivf det kan jag inte förstå. Finns ingen förståelse.
  • babylove78

    Hej igen! Lyckats få två veckors sjukskrivning nu från mitt andra äggplock som jag gjorde förra veckan. Skönt. Har även semester i samband så den skjuts upp. Sammanlagt blir det 5 veckor borta från jobb och stress. Så oerhört tacksam känns som en stor börda släppts från mina axlar! Berättade för läkaren precis hur jag hade det och hon skrev ut direkt! Ruvar nu på två st två dagars min sjätte insättning. Hemma vilar så gott det går. Alla borde verkligen få bestämma om dom behöver vara hemma med den här inre stressen som man går med. Hoppas det går bra för er. Kram

  • babylove78

    Tack snobben<3 fått plus och är i vecka 5 ( 4+3) Men såg precis lite blödning i trosan. Usch orkar inte igen! Så ledsen

  • babylove78

    Hej zaky! Måste missat din fråga! Nej inte testat.

    Inget mer brunt sen söndags då jag fick fullständig panik när jag fick lite på pappret.

    Svårt när man haft missfall att inte oroa sig. Känner inga symtom nu förutom lite svullna ömma bröst. Är i vecka 5( 4+5) . Runt bim hade jag mycket symtom sen försvann det.

    Kan inte glädjas tänker bara på att nåt har dött. Har fått två embryon. Suck känns som alla hat tusen symtom. Sista dagen med lutunis idag rädd att missfall sätter igång när jag slutat med dom.

  • babylove78

    Tack zaky.

    Kom på att jag har sju st crinone kvar från en annan insättning. Funderar på om jag skall ta dom? Sista dagen med lutinus. Skadar väl inte? Hur hade ni gjort?

Svar på tråden Ni som gjort flera ivf försök. Hur har ni lyckats sköta jobbet?