Inlägg från: Anonym (TW) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TW)

    stora tuttar

    Anonym (Emma) skrev 2017-10-23 19:16:59 följande:

    [quote=78127140][quote-nick]Anonym (TW) skrev 2017-10-23 19:15:08 följande:[/quote-nick]


    Funkar om syftet är att sitta stilla i soffan och ta erotiska foton, men inte till så mycket annat *gråtskrattsmiley*

    Ja och erotiskt blir det snabbt när man har stora bröst.
  • Anonym (TW)
    Anonym (Lothar) skrev 2017-10-23 17:58:02 följande:

    Men generellt kring ont i axlar och märken efter BH?


    Jag använder alltid väldigt stadiga och stabila bh:ar. Köper alltid bh:ar med helkupa. Det är en bh där hela bröstet får plats. Det ger ett väldigt bra stöd när man har stora och tunga bröst. Tanken är att det ska ge så pass bra stöd för ryggen att man slipper ha ont. Bh:ar med helkupor finns i välsorterade underklädesbutiker som säljer stora bh storlekar. Det finns från F-kupa och uppåt.

    För mig har det funkat bra. Jag har sluppit ont i axlar och nacke.

  • Anonym (TW)

    Det är alltså riktigt stabila bh:ar jag pratar om. Skickar en bild nedan. Som jämförelse ett paket mjölk som väger 1kg. Då är bh:n riktigt stor och stabil. Den här är H-kupa.

  • Anonym (TW)
    Anonym (B-KUPA) skrev 2017-10-23 21:14:44 följande:

    B kupa är den vanligaste storleken i Sverige.

    Jag har också barn men mina växte inte allas under graviditeten för jag fick inte nån mjölk i brösten så mina bröst ser likadana ut som dom gjorde när jag var 20 år.

    Jag tror att min kille älskar mig för den jag är för det är ju insidan som räknas när man är kär på riktigt så resten är en bonus 


    Ja, det är ju väldigt olika hur graviditeten/graviditeter påverkar brösten och deras storlek. Jag hade B-kupa innan jag fick barn. Min man valde mig ändå för nästan 25 år sedan. Nu har jag mycket större bröst och han älskar mig ändå.
  • Anonym (TW)
    WilliamEvan skrev 2017-10-23 21:22:28 följande:

    När vi ändå är igång om stora bröst, jag älskar pattknulla för att sedan avsluta med en sats både på bröst och ansikte. Finns det nån sån kvinna här eller finns de endast i porrbranschen????????


    Så riktigt stora bröst får dig att tänka på porr? Är riktigt stora bröst mera förknippade med erotik och porr är normal stora och små?
  • Anonym (TW)
    WilliamEvan skrev 2017-10-24 00:29:33 följande:

    Nej beror på flera faktorer men klart ser jag en kraftig hylla som tilltalar mig hamnar tankarna lätt åt erotik/porrhållet.


    Vart hamnar tankarna när du ser min hylla? Du får säga som det är. Jag är bara nyfiken.
  • Anonym (TW)
    WilliamEvan skrev 2017-10-24 09:30:40 följande:

    "Ungjäveln"råkade skicka innan jag skrev klart 

    Är ny här på FL men det är din byst ovanför med beige BH?

    Isåfall blir mina tankar nyfikenhet för man vet inte riktigt vad som döljer säg där innanför. Jag vill ju bara rippa upp Bh:n o blus så visst blir det porriga tankar igen.


    Ja, det är min byst med beige BH. Brösten väger inte lika mycket som två mjölkpaket. Däremot bh:n som jag behöver för mina bröst känns rätt stor. Jag ville mest jämföra hur stor bh jag behöver för att mina bröst ska få rätt stöd. Annars finns en risk att man får ont i nacken, axlarna och ryggen när man har så stora och tunga bröst.
  • Anonym (TW)
    Anonym (Lothar) skrev 2017-10-24 17:17:05 följande:

    Härlig bild!


    Tack!
Svar på tråden stora tuttar