Inlägg från: Solros78 |Visa alla inlägg
  • Solros78

    Gravid v 6+0, fick bara 2-3 v på clearblue digital!

    Det är tyvärr ett väldigt dåligt tecken. Du kan juinte göra så mycket men vänta två dagar, ta ett nytt test och om det är samma sök gyn och be om vul.

  • Solros78
    sandranoren skrev 2014-05-24 16:32:24 följande:

    Förstår om du är orolig med tanke på att du har ett missfall i bagaget. Men bortsett från att veckoindikatorn inte stämmer, är det något annat som gör att det känns som när du fick missfall? Har du fått ett plus så är du ju gravid :) och så länge du inte blöder har du inte fått ett missfall :) förstår att det kan vara svårt, men försök att inte oroa dig för mycket, för det är inte nyttigt. Ring bm och prata och se vad de säger? Kanske kan du få komma in och prata med dem, kanske göra ett vul så du får reda på helt säkert hur det står till?


    Fast något som heter ma är tyvärr väldigt vanligt, står för missed abortion och innebär att fostret dör utan att kroppen märker det (förrän efter kortare eller längre tid). Nog vanligare än att man börjar störtblöda.

    Been there, done that.
  • Solros78
    sandranoren skrev 2014-05-24 16:46:45 följande:



    Kan säkert vara så. Jag säger inte att risken inte finns att det kanske inte gått vägen. Men bara för veckoindikatorn inte ändrats behöver det väl inte betyda att det är så, eller? Jag tycker inte man bör ta ut något i förskott innan man fått det svart på vitt, alltså genom ett vul tex där det isf visar sig om det finns något liv eller ej.
    De är väldigt tillförlitliga de där testen och hormonnivån ska öka rätt kraftigt där i början, därav grund för oro när testen visat fel. Jag googlade massor i just det här ämnet när precis detta hände mig och slutsatsen var tyvärr att det i princip alltid var något galet, om inte testet slog om fast lite för sent.
Svar på tråden Gravid v 6+0, fick bara 2-3 v på clearblue digital!