• green78

    Han sa ja!!!

    Han sa ja, han sa ja, han sa ja!!! Äntligen kom dagen då han sa att han vill ha barn med mig! Det är så stort! Det pirrar i magen och tårarna rinner av lycka ibland... Jag vet att det inte alls är självklart att det blir med en gång, eller att det blir enkelt, men han vill och det är så skönt! Egentligen vill jag berätta för hela världen, men det verkar ju inte vara riktigt så det går till... Oftast hör man ju om graviditeten runt vecka 12 eller tomefter ultraljudet... Berättade ni för någon att ni hade börjat försöka?

  • Svar på tråden Han sa ja!!!
  • green78

    Dagg03, så har jag också känt, när vi bara pratade om det... Men visst är det stort! Man ska kanske inte berätta för hela världen, även om man skulle vilja, men samtidigt är det en skum känsla att vara med om något så stort, men ändå inte prata om det...

    Leg4, hahahahaha!!!

  • green78

    Vi har pratat en hel del om barn, och han har sakta men säkert blivit mer och mer positiv. Tror att han helt enkelt inte känt sig redo innan. Har märkt det på saker som att han börjat titta på större bil och sånt... Men nu verkar han gå "all-in" pratar om att äta nyttigare, ta kosttillskott och sånt. Både för honom och mig.

  • green78

    Ja visst är det härligt! Känslan att bestämma sig för att börja är svindlande! Hoppas för er att det går fort till ni också kan komma igång! Lycka till!

Svar på tråden Han sa ja!!!