Inlägg från: Dimisi |Visa alla inlägg
  • Dimisi

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Min första förlossning tog lång tid, men med andra barnet gick det jättesnabbt, ca tre timmar från första värken tills han var ute. Jag hann bara vara en halvtimme inne på förlossningen.

    Så jag är lite orolig att vi inte ens ska hinna fram med trean. Fast nu har det gått sju år sedan senaste förlossningen, så då kanske kroppen inte är lika på hugget. Mellan första och andra förlossningen gick det bara 19 månader.

  • Dimisi
    Holmeeen skrev 2014-08-17 16:58:06 följande:

    Startat en grupp nu. Den heter Barn januari och februari 2015


    Heter den exakt så? Jag hittar den inte.
  • Dimisi
    pingeming skrev 2014-08-20 08:25:18 följande:

    Så nu har jag bytt gruppnamn till "recept bok :)"

    Så alla som är hemliga kan gå med så sluter vi gruppen sen efter lite medlemmar och byter till rätt namn :)

    Dom som vill gå med senare i gruppen får välja att bli vän med någon av medlemmarna.

    Hoppas ni hittar gruppen nu: m.facebook.com/groups/288950431311288


    Japp, det funkade att klicka på länken! Provade att söka efter gruppen först, men då hittade jag inte den.

    Såg att vi är 10 i gruppen nu. Glad
  • Dimisi
    Edvina skrev 2014-09-03 21:40:42 följande:

    Men nu har jag fått min första krämpa! liksom vid de två senaste graviditeterna så kan jag inte kunna ligga på rygg, inte ens sitta bakåtlutad för att det trycker på stora kroppspulsådern. Det känns som om jag ska tuppa av och blir helt bortdomnad/illamående måste byta läge genast!! 


    Exakt så har jag oxå! Idag har det varit extremt. Och då är jag bara i vecka 19! I vanliga fall ligger jag helst på mage när jag sover, men det går ju inte heller så bra nu. Och nu kan man inte ens ligga på rygg i soffan och titta på tv. Får växla mellan att ligga på höger eller vänster sida när jag ska vila/sova. Det är ju inte så stor variation...
  • Dimisi
    Edvina skrev 2014-09-06 12:04:06 följande:

    Vet att jag fått sitta framåtlutad i månader med de andra barnen.

    Mäta magen är vidrigt när man hamnar i ryggläge!!


    Då har du det nog lite värre än jag, för sitta framåtlutad känner jag inte igen. Det konstiga med mig är att jag vaknar ofta liggandes på rygg. Alltså verkar det som att jag vänder mig till ryggläge under natten, och då står jag tydligen ut. När jag vaknar vill jag gärna vända mig till sidan igen, men det känns ändå inte lika obehagligt då, som om jag skulle lägga mig på rygg i medvetet, vaket tillstånd.

    Jag är en sån som alltid har stark och tydlig puls i magen, oavsett om jag är gravid eller inte. Har du det oxå, Edvina?
  • Dimisi

    Gruppen på fb är hemlig och dold. Ingen kan hitta den. Men, Numberthree, det borde väl synas på dig nu att du väntar barn? Vi som hänger i fb-gruppen har 1-2 månader kvar bara. En tjej har lite längre tid kvar, för hon var inte så långt gången som hon först trodde.

    Om du letar bakåt i denna tråden så ser du nog vem som startade gruppen. Vi kallade den recept-bok eller något liknande i början. Skriv ett pm till henne, så kan hon nog lägga till dig, om hon får veta vad du heter på fb.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!