Inlägg från: Laura79 |Visa alla inlägg
  • Laura79

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Edvina skrev 2014-08-15 17:27:23 följande:

    Jag fick också bara ett värde på kub. Hon sa ingenting annat än risken för ds och jag tänkte inte på att fråga. Visste nog inte hur det brukar gå till. Laura79: Gjorde du också kub i Sthlm? Man får väl hoppas att det var bra för övrigt också! Annars mår jag jättebra just nu. Känner mig lite trött ibland men inte alls som tidigare, dock blir man ju lättare uttröttad. Jag har jobbat 1vecka och känner tendensen till foglossning ibland har inte känt ngt under sommaren. Det är ju lite skrämmande, v 17 lixom. Det är ju ett tag kvar och tyngre lär det bli!!


    Japp, jag gjorde kub hos Ultraljudsbarnmorskorna på Liljeholmen :). Men som sagt hon sa bara DS-siffran till mig så jag frågade om de andra trisomierna. Det säkert helt ok för övrigt annars hade du fått veta det. Gjorde kub med min yngsta (sös) och då fick jag bara en siffra.
  • Laura79

    Pingeming - hade gärna delat med mig men min mage består bara av gaser. Nog för att den är stor och uppblåst men det är inte så mkt som är bebis ;). Återkommer om ett par veckor (är nu i v 13, 12+2).

  • Laura79
    Michelle 341 skrev 2014-08-15 22:50:09 följande:

    Bebisen är ju nästan en dec och lägg där till fostervatten. Klart magen kan bero på bebbe ;)


    Ha ha ja du kanske har rätt. Har dock sett ut så här sen v 5 typ. Magen svällde direkt ????. Ang symtom så har den här graviditeten skiljt sig åt från mina två tidigare ganska likartade graviditeter. Den här känns helt annorlunda. Skumt.
  • Laura79

    1:an - BF + 6. Fick värkar på natten som försvann på morgonen och var borta hela dagen. Återkom på kvällen. Hon kom ut 4 timmar efter det att vi kom in. 3 krystvärkar ;). Väl inne gick det ganska fort alltså. Öppnade mig från 7 till 10 på 2 min. BM var på väg ut för att ta en fika ("det här kommer ta lite tid", sa hon) när jag fick ropa tillbaka henne. Lustgas och eda.

    2:an - BF + 1. Lite känningar hela dagen men jag trodde inte det var på riktigt. Tänkte att det var lite förvärvar eftersom de var så milda. Vid ca 15 ställde jag mig upp för att hämta ngt i köket och då kände jag ett enormt tryck neråt och skrek till maken "nu kommer den". In i bilen med storasyster under armen (eftersom barnvakten omöjligen skulle hinna) skrevs in kl 16. Kl 17 kom barnvakten och hämtade storasyster och kl 18 är lillasyster ute. 2 timmar på sjukhus. Samma den här gången - 3 krystvärkar. Ingen smärtlindring.

    Den här gången tänker jag campa utanför sjukhuset vid BF. Är livrädd att jag inte ska hinna in. Min mammas förlossningar ser ungefär ut som mina. Hennes trea tog längst tid så vem vet kanske är det samma för mig. Skulle faktiskt bli glad om det tog lite längre tid. Inte jättelång tid så klart men lite längre.

  • Laura79

    Vi är fortfarande hemliga med graviditeten så jag kan tyvärr inte gå med på FB eftersom allt man gör syns. Hoppas ni inte försvinner härifrån!

  • Laura79

    Verkar som om tråden har dött lite. Är alla på FB eller? Själv är jag i Spanien på semester. Snart dags att åka hem dock. När jag kommer hem måste jag nog berätta på jobbet. Eller ja det syns, alla kommer fatta så jag behöver nig inte ens säga nåt. Känner inte för att berätta. Känns bara jobbigt.

  • Laura79

    Kära Mullemeck så fruktansvärt, allt - att er bebis var sjuk, bemötandet, att behöva gå igenom en förlossning med allt vad det innebär utan att få sin bebis i slutändan. Jag beklagar å det djupaste. Lycka till i framtiden! Många kramar

  • Laura79

    Jag går in i vecka 16 imorgon. Känns som om tiden står stilla, det händer absolut inget alls och det är en evighet kvar till RUL den 2 okt. Började jobba igår efter semestern. Bestämde mig för att inget säga. Folk får fråga om dom undrar. Måste berätta för chefen förr eller senare så klart men jag avvaktar.

    Just nu är jag mest trött på min man. Tycker han är så sjukt oengagerad.

  • Laura79
    Edvina skrev 2014-09-04 17:43:39 följande:

    Dagens rutinultraljud gick bra!! Skönt Jag som inte varit ett dugg nervös innan höll på att gå upp i atomer under morgonen! Men allt såg bra ut, bf 29/1 fortfarande. Hon sa att kub datumet har visat sig stämma bättre än det datumet man får vid rul. Moderkakan låg bak men långt ner och täckte delvis utgången. Den brukar dra sig uppåt men jag måste komma tillbaka i v. 32 och kolla med ul. Vi frågade om kön, det kändes "rätt" när vi var där har ju aldrig kollat innan. Dock blev vi kanske inte så mkt klokare..?! Bebis knep ihop benen och hon försökte se från alla håll och såg ingenting som stack ut iaf. sen såg hon tre prickar!? som hon trodde kanske kunde tyda på flicka men hon var verkligen inte säker. Så det kanske bara är mer förvirrande?! Jaja, spela roll... Det visar sig ju tids nog Jag är så lycklig att h*n verkar må bra


    Med första barnet ville vi verkligen veta kön men BM sa att hon inte kunde se. Med andra barnet ville vi inte veta men BM sa att "vill ni veta kön så kommer jag nog göra er besvikna för jag kan inte se vad det är". Jag har två flickor. Säger BM samma sak den här gången är jag helt övertygad om att det är en till flicka på G.

    Så Stampe och Edvina, jag tror bestämt att det är är tjejer i era magar! ;)
  • Laura79

    Jag är inte på FB. Förstod aldrig riktigt hur man gick med i gruppen, var så många turer ;). Jag brukar kolla här lite då och då men det är sällan nån aktivitet. Jag går in i v 19 på onsdag. Nästa vecka är det RUL. Både spännande och nervöst.

    Novin10 hoppas UL gick bra!

  • Laura79

    Waimea - roligt, spännande för syskonen.

    Novin10- jag känner inte heller några sparkar. Jag är i v 18+1. Ibland tror jag att jag känner något men jag är inte säker, det kan likaväl vara tarmrörelser.

  • Laura79

    Numberthree - jag är också fruktansvärt trött (är i v 20). Ibland känns det som om jag ska svimma av trötthet. Har funderat på om det kan vara nåt vajsing med mitt järnvärde. Tror BM tog nåt prov vid inskrivningen men jag har inte hört något från henne.

    Det är lite skumt att man skriver in sig runt v 11 och sen är nästa besök inte förrän v 25 typ. Det är ju en evighet mellan besöken...

  • Laura79
    Numberthree skrev 2014-12-17 22:56:22 följande:

    Jag heter Annica Hammarbäck om nån kan hjälpa mig in i hemliga tråden på fb. Jag har brudklänning på mig på min bild.

    Fan tjejer imorn ska vi ha begravning för vår äldsta tjej som gick bort den 6e dec helt utan förvarning. Världens piggaste tjej (visserligen med cp och ep men frisk som bara den trots funktionshinder). Det är helt ofattbart, vårt hjärta bara 6,5 år.


    Å herregud så hemskt! Jag beklagar verkligen! Kära du. Jag är tyvärr inte med i FB-gruppen och kan därför inte hjälpa dig. Hopps någon annan kan. Många kramar!
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!