• Anonym (Jessica)

    Är så ledsen över min son val av flickvän.

    Min son är 23 år och är en jätte fin och stabil kille som hade en jätte söt och trevlig flickvän som jag kom jätte bra överens med. Hon var något år yngre och de hade varit ett par i flera år. De passade så bra ihop och jag var övertygad om att de skulle vara tillsammans för evigt och skaffa barn inom en snar framtid.
    Min son hade inte med sig henne i julas när han kom till mig utan han sa att de hade gjort slut och att han träffat en ny.
    Efter någon vecka så åker jag till min sons lägenhet för att lämna tillbaka två par jeans som jag lagat åt honom, då precis när jag ska ringa på så kommer det en kvinna ut från hans lägenhet, känner igen henne och vet att hon bott granne med honom i flera år.
    Tiden går och jag frågar inget mer om vem han träffat. För två veckor sedan fyllde jag år och han frågade om han fick ta med sin flickvän och fira mig och det fick han självklart göra, kul att få träffa henne och hoppas hon är lika bra som hans förra som jag fick en nära relation med.
    När de kommer så får vi alla sju personer se vem det är han har med sig.

    Jag blir helt förskräckt när jag får syn på kvinnan jag såg komma ut från hans lägenhet några månader tidigare. Hon är endast 1!! år yngre än mig 40+ och har tre barn, där den äldsta är något år yngre än min son. De lämnade sina respektive partners samtidigt för att få vara tillsammans.
    Jag skämdes när jag satt där, min stiliga son som slänger bort sitt fina förhållande med en tjej som var helt fantastisk, han kan inte hitta en bättre flickvän.
    Jag känner att jag inte är glad för min sons skull utan mer ledsen över hur det blir med framtiden, såg på hans facebook att de är med hennes barn utomlands den veckan som varit, flera bilder sitter de och pussas och under en bild så har flera kommenterat grattis till din tjejs graviditet. 
    Det får jag inte ens veta som mamma, utan hans kompisar vet det.
    Jag känner mig så ledsen över min son val av flickvän, de har ju ingen framtid tillsammans, med en jämnårig tjej kan de dela mål och drömmar tillsammans.

    Finns det några som är i samma situation som mig?
    /Den orolige mamman

  • Svar på tråden Är så ledsen över min son val av flickvän.
  • Mikaela1972

    Hon gör din son glad och lycklig förhoppningsvis. Att hans nya tjej är jämngammal med dig behöver inte betyda som något negativt. Huvudsaken han mår bra? Gläds med att du ska bli farmor istället!Glad

  • Anonym (Undrande)

    Jag undrar lite över din och din sons relation om det först dröjer så länge innan du ens får träffa henne och sen får veta via Facebook att dom är utomlands OCH att hon väntar hans barn. Inte jättebra verkar det som... Lägg fokus på det istället för att haka upp dig på vilken tjej han väljer att leva sitt liv med...

  • Anonym (fucktup)

    FYFAN ! lycklig är ni alla dumma i huvet? när han är 50 hur gammal är hon då ? säkert död ...hon har tre barn och en är nära hans ålder. Skämtar ni med mig ? jag hade inte klarat av att se min fina son leva detta skit livet. Finns det ingen annan som kan göra honom lycklig ? bara gamlingen ?

  • Lindsey Egot the only one
    Anonym (fucktup) skrev 2014-06-22 20:52:08 följande:

    FYFAN ! lycklig är ni alla dumma i huvet? när han är 50 hur gammal är hon då ? säkert död ...hon har tre barn och en är nära hans ålder. Skämtar ni med mig ? jag hade inte klarat av att se min fina son leva detta skit livet. Finns det ingen annan som kan göra honom lycklig ? bara gamlingen ?


    Men vem säger att det kommer hålla för evigt. Hon leker med en toyboy som snart blivit torr bakom öronen och då vill hon ha en ännu yngre toyboy.
  • nevermind
    Nyfiken gul skrev 2014-06-22 13:43:43 följande:
    även om det är en toppentjej betyder inte det att hon var ett fullgott flickvänsmaterial, och när dom träffades så unga kanske man helt enkelt växer ifrån varandra. Man får andra värderingar, andra intressen och man kanske vill annat med sina respektive liv. 

    och även om ni umgåtts som vänner vet du ju inte mycket om hur hon egentligen var som den privata flickvännen.  Det som hände bakom stängda dörrar och när du inte var på plats vet du inget om. 

    och jag tror vi alla har en ex-partner nånstans som hade alla rätt men som ändå inte blev ens livskamrat pga olika anledningar man inte kunnat göra något åt. 
    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
    Precis, man har ingen aning om hur folk EGENTLIGEN har det! Dessutom finns det ju givetvis en anledning till att de gjorde slut.
  • missan75
    Anonym (ni är skuka) skrev 2014-06-22 20:23:22 följande:

    Fyfan det är sjukt irriterande hur dubbelmoral reglerar på familjeliv. Hade det varit en man i 40 årsåldern och en tjej i 20 årsåldern hade alla hållit med mamman och tyckt att gubben var sjuk, att han led av gubbsjuka.

    Fyfan för er.


    Vad bra att du vet hur vi hade reagerat om det var tvärt om. Verkligen.
  • Anonym (ni är skuka)
    missan75 skrev 2014-06-22 21:34:36 följande:

    Vad bra att du vet hur vi hade reagerat om det var tvärt om. Verkligen.


    Var det sarkasm? I sådana fall ska du ta fram en liknande tråd där mannen är äldre så håller du med mig sedan.
  • JoakimV

    Tycker du ska stötta och vara glad för din son istället för att vara besviken. Det är ju hans val att leva med kvinnan och om du lär känna henne så kanske du tycker hon är minst lika bra som din fd svärdotter!
    Åldersskillnader är inte hela världen!

  • Errol Flynn

    Jag hade INTE blivit glad om någon av mina söner kom hem med en kvinna som är jämnårig med mig. Jag hade undrat vad som slagit slint.
    Jag hade undrat detsamma om sonen var 45 och kom hem med en 20-årig tjej. Gubbsjuk hade jag trott.


    Jag är som en krokodil. Stor käft och små öron.
  • Anonym (tine)

    Anledningen till att du inte fått reda på graviditeten är kanske för att din son vill samla mod till sig och fundera ut bästa sättet att berätta för dig att han ska bli pappa - eftersom han säkerligen anat sig till att du ogillar hans val av livspartner - det blir inte lika lätt för honom att berätta en sådan sak på samma sätt som det varit ifall du stött hans val av livspartner och varit glad för hans skull och kanske till och med gillat hans val av kvinna. 

    Att man gillade sin tidigare svärdotter jättemycket betyder ju inte per automatik att man inte kommer tycka om sin nya svärdotterGlad Så gör ett försök att acceptera din sons val av partner så kommer du på ett mer otvunget sätt kunna vara del av din son och hans familjs liv samt vara en värdefull del i ditt kommande barnbarns liv.

    (En släkting till mig har förövrigt en flickvän som är 20 år äldre än honom, hans mamma är överlycklig, det gör att hon har jättelätt att relatera till denne kvinna som är jämnårig med henne, de har samma referensramar kan man säga och har mycket trevligt tillsammans när de umgås).

Svar på tråden Är så ledsen över min son val av flickvän.