• FiiaN

    Fler som planerar barn 2015?

    mavidyz skrev 2014-09-11 19:42:43 följande:

    Alltså shit vad ni jämt skriver MASSOR när jag jobbar eller inte har tid av annan anledning, och så får jag läsa ikapp massor ;)

    Jag köper mina tester på billiga-tester.se, kommer inte ihåg vad de kostar, men det har erbjudanden när man köper större pack :)

    Jag och min man träffades första gången när vi började i 7an för 11 år (?) sedan. Vi gick i samma klass i både högstadiet och gymnasiet. Nu är vi tillsammans för tredje gången och gifte oss i somras :) Denna gång har vi varit tillsammans i 6 år och 2 mån :) De andra gångerna varade det i ca 11 månader och 6 månader. 
    Tycker som de flesta av er att längden på förhållandet inte är det viktigaste. Många som varit tillsammans i evigheter har lika stor risk att bryta upp. Och jag visste redan första gången jag och min man var tillsammans att han var mitt livs kärlek ;)

    Spännande med att var stödfamilj! Det är något jag tänkt på mycket, men samtidigt inte vet så mkt om. Tror inte att min man skulle vara så intresserad av det i dagsläget, men kanske någon gång i framtiden :)


    Åh vilken fin historia :D Gammal kärlek rostar aldrig! Vilken känsla det är att få vara med sin livs kärlek! Helt fantastiskt :) Längtar tills det är min tur att gifta mig.
  • FiiaN
    mavidyz skrev 2014-09-11 20:18:04 följande:
    Ja, tredje gången gillt ;D 
    Underbart att få gifta sig med sitt livs kärlek :) Och det var även en grej jag ville göra innan jag skaffar barn. Inte religös eller något sådant bara den ordningen jag alltid tänkt mig att det ska ske :) 
    Hahah perfekt :D

    Förstår det! Hmm det va kanske den planen jag också hade, eller plan vet jag inte, men som du skrev så man hade tänkt att det skulle bli. Men nu känner jag mig mer redo för bebis än bröllop :) Tänk att man aldrig vet hur något ska bli, både läskigt och spännande.
  • FiiaN
    mavidyz skrev 2014-09-11 20:41:06 följande:
    Var också redo för bebis för länge sedan, mannen likaså. Men kunde ändå inte släppa det... Tror du jag tjatat och hintat något om giftermål?? ;) (hade ju även krav på att han skulle fria till mig, inte att vi skulle gå och köpa ringar och så tillsammans). Så ÄNTLIGEN är jag 100 % redo ;)
    Synd bara att kroppen vägrar haka på, CD 69 nu... >.<
    Hahaha förstår :P Vill också att min kille ska fria, men jag vill att han ska göra något kul och speciellt av det. Nej jag skulle inte heller vilja gå och välja ihop. Hahah stackars våra killar, kan inte vara lätt att vara dom alla gånger när det gäller kvinnors drömmar och tankar :)
    Åhh men hoppas det löser sig! Segt att vänta... Trodde faktiskt det skulle vara "lättare" att få barn, nu är det mitt första försök, men när man läser om andra kvinnor som försöker :( Vissa har försökt flera månader och andra i år...
  • FiiaN
    glaesir skrev 2014-09-11 20:44:43 följande:

    Jag träffade min sambo på krogen. Var en gemensam vän som introducerade oss, han drog raggningsrepliker om hästar (han har alltid vart med och skött sin systers) och hade tidigare under dagen haft sadelutprovaren ut så de bubbla han om

    På den vägen är det ;) Nu sitter vi här med hästgård (som visserligen bara jag äger).


    Hahah va gulligt :)
  • FiiaN
    mavidyz skrev 2014-09-11 21:33:24 följande:
    Eller hur, skulle vara en överraskning! :) var väldigt tydlig med att jag ville ha det så och fick det <3 ja, stackars karlar, och inte lär det bli lättare den dagen man blir gravid heller.. Eller för den delen när man är höggravid och gnällig ;)

    Ja, man hoppades ju på pluss direkt.. Men min mor hade svårt att bli gravid och även min syster, så har faktiskt inte förväntat mig att det ska ske på en gång :(
    Hahah vilken tur att vi får som vi vill ibland ;) HAHHA nej gud, stackars dom! Jag har redan några slags humörsvägningar, vilket är ovanligt för att vara jag. Jag är oftast väldigt snäll och är inte den som bråkar och inte han heller, så han är helt chockad över hur jag är just nu. Får hoppas att jag är gravid så jag vet varför jag är såhär.

    Ja men eller hur! Tråkigt, men hoppas det går bättre för dig! Tror det gått rätt fort för min mamma, men vet inte. Vill inte prata med henne för myclet heller, då kommer hon fatta att vi försöker :P
  • FiiaN
    fruannie skrev 2014-09-11 23:43:42 följande:

    Hur länge man har varit tillsammans har inte så stor betydelse skulle jag vilja säga. Så länge man känner att man kan sammarbeta diskutera o leva med varandras brister, för när ett barn kommer till världen får man verkligen börja sammarbeta och har man problem sen innan så löser inte ett kärleksbarn dem.

    Jag och min man hade varit tillsammans i 3 månader när jag blev gravid trots p-piller. Vilket vände våra liv upponer totalt. Ingen av oss var redo för de, han var 21 o jag 23. Jag har väldigt mycket problematik i min familj med barnlöshet så när detta hände kunde jag bara inte förmå mig att ta bort de. Vilket han förstod, så vi fick göra de bästa av situationen och verkligen ge det ett helhjärtat försök. Idag 4 år senare står vi här gifta med hus och planerar syskon och är kärare än nånsin. Vi gifte oss i juni. Men Vi hade verkligen tur att vi funkade ihop för då kände vi inte varann så egentligen var de ett lotteri men magkänslan sa mig att den här killen är bra det här kommer nog funka så vi måste försöka och titt så bra de vart. :)


    Jag håller helt med dig :)

    Men vilken charmig historia :) Vilken tur att ni var gjorda för varandra. All lycka till med att skaffa fram ett syskon till det lilla miraklet.
  • FiiaN

    Haha kom ju få att jag fråga alla andra hur ni mött era kärlekar utan att berätta min  moderna historia (om någon vill veta ^^)

    I Katrineholm där jag kommer ifrån finns det en slags skola för såna som vill utbilda sig till typ speciallist rörmokare eller kyltekniker och sånt... Så av den anledningen bodde min blivande sambo i Katrineholm i 1,5 år :) (han är här ifrån Värmland). Men jag tränade jättemycket förut och cyklade eller gick alltid till gymmet, det va en bit dit. Den där skolan låg rätt nära stan/torget, så det va ofta man såg nya killar i stan.

    I alla fall, tidigt en morgon hade jag fått en vänförfrågan på facebook. Men brukar inte acceptera såna som jag inte känner, och denna kille har jag aldrig sett tidigare och vi hade 1 gemensam vän. Det är ofta dom här nya killarna i stan är klängiga och jobbiga, bara ute efter en sak, TYVÄRR! Men jag studerade hans bilder och han såg så himla snäll och intressant ut på något sätt. Så jag skrev till honom och frågade vad han var för någon filur. Han svarade på vad han hette och vart han kom ifrån, men va ändå inte övertygad. Så skrev han att han hade sett mig någonstans. Blev ju nästan lite rädd, men ändå lite smickrad :) Då jag tidigare levt i förhållanden med psykisk och fysisk misshandel så hade jag svårt att lita på killar. Men han bad mig om en promenad samma kväll som vi börja skriva. Och jag tackade ja, tänkte att han kan ju kanske vara en rolig kompis. Men det visade sig att det var bättre än så, han va den mest trevliga och fina person jag mött <3 Han sa till mig efter någon/några promenader att mig kan du lita på, jag är en bra kille. Hade svårt att tro det då, men jag förstår att han talade sanning nu. Är glad att jag frågade vem han var, och inte sket i den där vänförfrågan.

    Ja nu sitter vi här och planerar ett barn tillsammans :) Helt galet! Oj va långt det blev.

    Kramar!

  • FiiaN
    pinglon skrev 2014-09-12 07:11:46 följande:
    Det är en fin historia som får många att dra på mungiporna när vi berättar. ;) jag kan ju tillägga att mina föräldrar var ju inte riktigt förtjust i början, med åldersskillnaden och allt. Men nu är han nog mer än accepterad. 
    Haha jag förstår det :) HHAHA åh gud, måste varit lite knäppt för dina föräldrar, men tur han blev accepterad tillslut :)
  • FiiaN
    Therese2014 skrev 2014-09-12 09:10:40 följande:

    Jag och min sambo har inte ens varit ilag ett år, men vi har känt varandra i ca sex år. Vi var vänner och har umgåtts tillsammans med hans ex(min kompis). Och när det tog slut mellan dom fortsatte vi umgås och utvecklades visst till något mer(kom även fram att vi hade känt så för varann innan dom började dejta). Var verkligen inte populärt och vi kände oss hemska och försökte sluta men tillslut gick det inte, vi ville helt enkelt ha en framtid tillsammans oavsett om jag blev av med en vän. Men vad gör man inte för kärleken? Nu planerar vi hus och barn och det kunde inte vara bättre!:)

    Inte sådär jätteromantiskt men det är våran story:) era var lite bättre;)


    Så kan det gå, känslorna går inte alltid att styra över. Sen är det ju jobbigt när det gäller att såra en kompis.
    Men kul att ni har det så bra och planerar så fina saker ihop :)

    Jag tycker inte min historia är så speciell, känns lite larvig :P Hade gärna haft någon spännande historia om att man möttes på en strand en kväll i solnedgången och blev kära :P Men vi alla har vår egna story :D
  • FiiaN
    Therese2014 skrev 2014-09-12 09:39:53 följande:
    Haha javisst att killen kom ridande på en häst eller något i solnedgången, det hade vart något det!;)

    Men hur går det för alla? Vilka datum ska vi hålla tummarna?:)

    Har sån lång cykel så måste vänta på bim till 7oktober, så drygt!!
    Hahha ja det hade varit något :P

    Ska testa imorgon, så ni får gärna hålla en tumme för mig då :D Idag är jag på BIM+6.

    Åh men gud va drygt! Hoppas det blir ett positivt besked då :D

    Jag funderar på att ringa barnmorskan, har känt av UVI till och från, vet inte om penicillin går att äta om man skulle vara gravid, vet ni? Men det borde man väl kunna?
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?