Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    Smutsiga sanningar om SD!

    Jag röstar på SD. Känner jag behov av att smutskasta alla andra partier? NÄ. Att man röstar på ett parti behöver ju inte betyda att man HATAR alla andra!

  • mari123
    kulturenskaleva skrev 2022-02-19 06:05:28 följande:

    Alla partier har nog "lik i garderoben" om man gräver tillräckligt djupt.


    Tror du man måste gräva djupt?
  • mari123
    nihka skrev 2022-03-25 14:50:30 följande:
    SD skyller allt som oftast sina egna tillkortakommanden på andra. Den mest uttjatade är att folk inte "vågar" rösta på SD och att SD "egentligen" är mycket större och representerar "folket".

    Tjoflöjt. Röstandet är anonymt så dra den om Rödluvan och vargen.

    Vi lever i en demokrati och jag får ogilla SD och SDs politik PRECIS så mycket jag vill och det får du tugga i dig. Vad du inbillar dig att jag inbillar mig är inte bara irrelevant utan fullständigt ointressant.

    En gång kan man ha överseende med, men jag anmäler personangrepp om personen framhärdar.
    Ursäkta att jag lägger mig i...men självklart får Du tycka vad du vill och hata SD extra allt. Jag är SD:are och känner inte alls igen mig i din beskrivning av partiet. Har Jimmie någonsin sagt att han tänker att folk inte vågar" rösta på honom? Idag 2022?
  • mari123

    Vad gäller Samnytt så tycker jag det är nyttigt att få nyhetsvinklingar från olika håll och inte blint tro på det ena eller det andra!

  • mari123

    OT OT OT men Säga vad man vill om SD men OM Jimmie hoppar av av ngn anledning så finns det MÄNGDER med unga, smarta, verbala supertjejer och killar som kan ta över. När S blev av med Lööfven (det bästa man hittade?) så fick man damma av gamla maggan. Finns inget ungt hungrigt duktigt folk.....

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!