Inlägg från: Biffus |Visa alla inlägg
  • Biffus

    Smutsiga sanningar om SD!

    Daniel12 skrev 2014-10-08 21:52:29 följande:
    Ja men det viktiga är ju vad de vill göra åt politikerföraktet och utanförskapet..
    Fast det var inte det du skrev. Du skrev att inga partier erkänner att det är utanförskap mm som gynnar SD. Fast många SD:are brukar låtsas som att de inte har sagt/skrivit vissa saker när de inser att det är fel...

    Som svar på inlägget: Om det viktiga är att göra något åt utanförskapet, varför skulle man då rösta på ett parti som sätter människogrupper mot varandra? Det, om något, ökar segregeringen. 
  • Biffus
    SatanLendMeADollar skrev 2014-10-08 21:54:16 följande:

    Här är en dokumentär om SocialDemokraternas rasbiologiska institut:
    www.podcasts.nu/avsnitt/sr-p3-dokumentar/rasbiologiska-institutet
    Wiki: sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi


    Det är roligt när SD:are tar upp rasbiologiska institutet i sin argumentation. De missar bara det att det hände för nästan 100 år sedan; medan SD grundades av nazister för 25 år sedan, bjöd in nazister för 10 år sedan och har nazister på sina mandat idag
  • Biffus
    SatanLendMeADollar skrev 2014-10-08 21:54:16 följande:

    Här är en dokumentär om SocialDemokraternas rasbiologiska institut:
    www.podcasts.nu/avsnitt/sr-p3-dokumentar/rasbiologiska-institutet
    Wiki: sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi


    Det är roligt när SD:are tar upp rasbiologiska institutet i sin argumentation. De missar bara det att det hände för nästan 100 år sedan; medan SD grundades av nazister för 25 år sedan, bjöd in nazister för 10 år sedan och har nazister på sina mandat idag
  • Biffus
    Elake skrev 2014-10-09 11:00:21 följande:
    Nej, du ljuger lika bra som vanligt!
    Jag har aldrig efterfrågat någon "fakta" på brottsdömda politiker i riksdagen.
    Jag har påpekat DITT och nihkas extrema hyckleri när ni talar om SD som ett parti tyngt av fler "skandaler" än andra.
    När vi svart på vitt uppvisat att så inte är fallet. Plus att det  inte spelar någon roll. Därför SD är det enda partiet som gör verklighet av sin nolltolerans mot rasism.
    SD är också det enda partiet som gör verklighet av demokratin och erkännandet av Sverige som en rättsstat. Att den som sonat för sitt brott också har en andra chans efter det.
    Det klarar inte ens hycklande 7klövern av att leva upp till.
    Så sluta hyckla nu! Du gör bara bort dig själv mer o mer.
    Var bevisade ni att SD inte är mer skandaldrabbat än andra partier? 

    Fast varför har inte SD nolltolerans mot rasism då? Varför sitter Björn Söder och Kent Ekeroth kvar? SD har olika regler för partitopparna och de "lägre" politikerna. Jimmie Åkesson skrev det själv i DN debatt, efter att partitopparnas krogrundor:

    "Alla sverigedemokrater som uppträder olämpligt och skadar partiets anseende får ta konsekvenserna av detta. Men vilka konsekvenserna blir är olika från fall till fall. Annat vore orimligt. Och det är vi i SD och inte medier eller politiska motståndare som avgör detta [?] Nolltolerans betyder således att man inte accepterar brottslighet i någon form. Däremot betyder det inte att alla brott ger lagens strängaste straff. En sådan ordning vore naturligtvis helt orimliga."

    Det är inte nolltolerans, det är "vi utesluter endast det allra grövsta, och de som vi klarar oss utan". 
  • Biffus
    Daniel12 skrev 2014-10-09 18:19:43 följande:
    Tänk på att 800-900 000 svenskar röstade på SD, tror du att de flesta av dem har dålig moral? .
    Argumentum ad popilum, är du seriös när du använder det? Tycker du att NSDAP hade rätt också?
  • Biffus
    Elake skrev 2014-10-09 16:55:40 följande:
    Förstår inte att du ens orkar fara med så mycket osanning och genomskådliga flåskler.
    SD eftersträvar visst ett öppet och fritt sammhälle!
    Säg ett samhälle (historiskt) som blivit fritt och öppet av nationalism, särbehandling av vissa religioner och sexuella läggningar.
  • Biffus
    Elake skrev 2014-10-09 20:28:42 följande:
    EEEhm. du måste ha fått allt om bakfoten. Särbehandling av religioner är ju det vi sysslar med i sverige just NU! Det är därför det går åt helvete. Vi lyfter islam till skyarna och låter allt annat stå tillbaka.
    I ett SDs sverige så är religion skit samma. man får tro på vilken gud man vill. Och man får be precis hur mycket man vill. SÅLÄNGE det inte står i konflikt med lagen eller med arbetsgivaren man jobbar för. Väldigt enkla grunder som SD är det enda partiet som står bakom.
    Så att SD vill stänga ute muslimska invandrare för att de är muslimer är inte särbehandling? Flera SD-politiker vill även utvisa muslimer. Några exempel på vad SD-politiker har skrivit om islam:

    "De som bekänner sig till den muslimska ideologin ser jag som ett problem."
    - Kent Ekeroth

    "
    I dag står vi i Europa inte mot ett militärt hot. Vi är inne i en ny fas av ett regelrätt krig som vi inte har inlett. Det är 1 400 år gammalt och det har inte förändrats nämnvärt."
    - Kent Ekeroth

    "Ett stopp för invandringen från muslimska länder, [...] hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen"
    - Kent Ekeroth

    "Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."
    -Jimmie Åkesson

    "Jag vill egentligen inte uttrycka mig kategoriskt, men måste generalisera här: Islam vill ha ett samhälle vid sidan av det svenska"
    -Jimmie Åkesson

    "Sverige måste införa jaktsäsong på muslimer de är det största skadedjuret vi har" - Daniel Dali Axelsson

    "ALLA är inte lika mycket värda - tyvärr"
    "Då reagerar ni förstås när jag vill diskriminera muslimer"
    -Robert Quiding

    Fast vissa väljer tydligen att blunda... 
  • Biffus
    Daniel12 skrev 2014-10-09 21:33:53 följande:
    Öhh.. är DU seriös? Så du menar att 800 000 svenskar kan jämföras med de som röstade på NSDAP i Tyskland på 40-talet? Jag föreslår att du själv frågar en hoper människor om varför de röstade SD, så lär du nog få en helt annan bild. Det handlar sällan vare sig om rasism eller nazism, utan att folk vill kunna fortsätta bevara Sverige som det trygga välfärdsland det har varit.
    Varför tror du att nästan 5 miljoner tyskar röstade på nazisterna? Vi kan leka en lek: gissa partiet! Vilket parti har skrivit vad?

    1. Alla medborgare ska ha lika rättigheter och skyldigheter.

    2. Det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur höt utsträckning som helst utan att det får konsekvenser. Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor 

    3. Vi kräver en storskalig utbyggnad av åldringsvården.

    Jag bryr mig inte om SD-väljare inte är rasister. De röstade ändå på ett rasistiskt parti. Precis som tyskarna på NSDAP på 40-talet. Jag bryr mig inte ett skvatt om 3 miljoner av deras väljare inte var nazister - de röstade ändå på ett nazistiskt parti. 
  • Biffus

    Dessutom röstade fler (både i andel och antal) på NSDAP än som röstade på SD. Hade NSDAP mer rätt än SD för det?

  • Biffus
    Daniel12 skrev 2014-10-09 22:12:55 följande:
    Okej, du har din fastslagna åsikt. Vi kan diskutera det mer ingående den dagen då problemen i samhället blivit mer påtagliga och synliga för dig.
    Jag ser redan att en växande rasism är ett problem. 
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!