Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om SD!

    themia skrev 2015-09-17 23:42:41 följande:
    Tyvärr kan jag inte hålla med dig eftersom du verkar ha samma förblindade hat för en viss hudfärg.

    Hudfärgen är alltid ovidkommande!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Smecker skrev 2015-11-04 18:42:29 följande:

    Sweet baby Jesus.. där åkte skämskudden fram. Fick de plocka bland begåvningsreserven för att hitta lämpliga politiker, eller är dessa ett statistiskt tvärsnitt av de genomsnittliga SD-röstarna?


    Jag tror att Sverigedemokraternas företrädare och väljare är ett stort hinder om SD ska kunna växa mer. Folk vill helt enkelt kunna identifiera sig med ett parti och dess väljare och som det är nu så finns det en allt för stor andel av begåvningsreserven och allt för stor andel av rasistpacket i SD för att andra väljare ska känna sig bekväma.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2015-11-07 00:48:10 följande:
    - Debatten hade handlat om hur ska de här människorna ska komma ur misären men de andra partierna hade inte särskilt många förslag att komma med. Då sa jag: Låt kvinnorna få vara barn upp till 18 år, låt dem inte bli gravida eller gifta när de är 14 år. Då är min teori att de ska resa sig och gå och lämna misären bakom sig.

    Hur ska tiggarna ta sig ur misären?

    - Sverige är ett land som har massor av möjligheter och en mängd olika vägar in. En del kan gå till kvinnojourer. Svenska familjer kan erbjuda ett hem för flickorna. Andra kanske träffar svenska killar.

    Jag rekommenderar dig starkt att titta på Richard Walls inlägg i kommunfullmäktige.

    Där kan du höra när Richard berättar att en del av "tiggarflickorna"ser väldigt bra ut och om en kvinna vill skaffa sig ett badrum så gör hon det. Richards uppfattning är att "tiggarflickorna" ska profitera på sitt sköna yttre.



  • KillBill

    Richards försvarstal, som han har lagt ut på Youtube, och där han beskriver förlängningen av Sverigedemokraternas politik, är också sevärt.



  • KillBill

    Dessa flygblad delas nu ut på den Grekiska ön Lesbos. 


    Det är för djävligt att dessa lögner, som svärtar ner bilden av Sverige, sprids. Som svensk så skäms jag för detta tilltag och ansvariga måste ställas till svars.



    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!