Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om SD!

    Digestive skrev 2015-12-16 15:24:19 följande:
    Samma resultat fast bakvägen.

    "- If you can't make them shut up - just hire the people who says the right thing."

    Eller som de områdesprogressiva inom Vänsterpartiet säger det;

    "Vi vill både att det ska finnas en mångfald av konst- och kulturyttringar och en kulturell mångfald inom kultursektorn. Detta förutsätter mångfald avseende allt ifrån etnicitet, språk, kön, ålder, klass, funktionalitet, sexuell läggning, till yrkes- och utbildningserfarenheter inom kultursektorn."

    Observera, det är inte viktigt med olika åsikter utan följande citat är ett utav flera stycken som beskriver det önskvärda innehållet utav åsikter, inom hela kultursektorn;

    "Därför behövs det en progressiv kulturpolitik som bl.a. präglas av normkritiska, feministiska samt antirasistiska perspektiv, och som bryter ner de hinder för att utöva och ta del av kulturen som klassamhället skapar."

    tinyurl.com/pw7rt58

    Så ska alltså hela kultursektorn formas om till Vänsterpartiets belåtenhet och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (M) samt Rättviseförmedlingen lär inte vänta länge på sig med besked. Samtliga väntar väl bara på rätt tidpunkt för att behandla motionen.
    Jag är ledsen men jag fattar inte vart du vill komma med inlägget. Jag förstår inte heller kopplingen till SD.
  • KillBill
    Digestive skrev 2015-12-27 19:30:18 följande:
    Du blandar ihop statsfinanserna med ekonomin. Regeringen har inte ens regerat med sin egen budget under hela året och statsfinanserna har lidit påtagligt under 2015 som resultat. Det vänder troligen under 2016.
    Nja, som en del i DÖ fick regeringen igenom sin vårbudget och därför har vissa skatter (bla arbetsgivaravgifter för ungdomar) höjts under sommaren. Detta har resulterat i bättre statsfinanser redan i år.
  • KillBill
    Världsmedborgare skrev 2016-01-17 19:01:24 följande:

    Forts #2238


    Den i särklass roligaste kommentaren är, det var inte järnrör, det var aluminiumrör, det finns dokumenterat.

    För upplysningsskull kan sägas att det idag svårligen finns järnrör att få tag på, det är stålrör vi använder idag, alltså en förädlad variant av järn.
    (gjut)järnsrör är spröda och lämpar sig inte till så mycket, men användes förr ofta i t.ex avloppssystem, men är numera ofta, inte alltid, ersatt med plast.

    Men vi kan säkert få se SD politiker springa omkring å slå folk i skallen med en gjurtjärnsprodukt.
    För det förnämliga och oslagbart bästa redskapet för stekning är fortfarande gjutjärnspannan, vilken för övrigt är vida kännt som livsfarligt vapen.
    Då företrädes via använt av grälsjuka fruntimmer, och då ligger det nära till hands att tro, att även SD politikerna utrustas med ett dylikt vapen i framtiden. 


    Skrattande

    Här kommer mer på samma tema. Expressen har fått tag i interna mail som tydligt visar att Almqvist fick flera miljoner i belöning av partiet för järnrörsnatten. SD ville på det viset rädda kvar Kent Ekeroth. Dessa mail kommer nog maximalt olägligt med tanke på Kinnunens rättegång...

    www.expressen.se/nyheter/almqvists-pengakrav-efter-jarnrorsskandalen/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-02-05 21:45:22 följande:

    Inga kommentarer från godhetsonanisterna om att Kinnunen frikändes?


    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
    Det dök ju upp ny bevisning efter det att förhandlingarna i tingsrätten hade avsluts så det ska bli intressant att se om åklagaren överklagar tingsrättens dom till hovrätten.
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2016-02-26 14:34:18 följande:
    Bättre artikel: www.svt.se/nyheter/inrikes/friande-dom-for-sd-s-kinnunen-overklagas

    Här framgår att det som ska prövas i hovrätten, om målet tas upp där, endast är bokföringsbrott av normalgraden. Åklagaren anser alltså inte längre att det finns stöd för att agerandet skulle utgöra grovt bokföringsbrott. Dessutom har åklagaren accepterat den friande domen när det gäller grovt skattebrott och den delen av domen överklagas inte.
    Även för bokföringsbrott av normalgraden så riskerar Kinnunen fängelse så detta räknas som ett allvarligt brott.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2016-02-26 17:37:05 följande:
    Räknar du även snatteri som ett allvarligt brott?
    Snatteri han ge högst 6 månaders fängelse medan bokföringsbrott av normalgraden kan ge två års fängelse. När det gäller bokföringsbrott av normalgraden utdöms fängelsestraff i ca 10% av fallen. Det är ytterst ovanligt med fängelsestraff för snatteri.
  • KillBill

    För en riksdagsman är alla typ av brott allvarliga och Kinnunen kommer inte kunna sitta kvar som riksdagsman om han blir fälld.

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!