Inlägg från: ludenfot |Visa alla inlägg
  • ludenfot

    Presentationstråd för oss som "Vill ha ett barn till efter 40+! Häng på du som oxå har de planerna, alla trådar verkar ju mer eller mindre döda i denna kategori... :-)"

    Jag är en man, singel, kring 40 år och jag har inga barn ...ännu. Jag skulle alltså väldigt gärna vilja bli pappa men omständigheterna har gjort mig barnlös. {#emotions_dlg.flower}

  • ludenfot
    Nr 3 på G skrev 2014-09-28 08:50:31 följande:
    Vad tråkigt att höra Rynkar på näsan
    Tråkigt är det men ännu är inte drömmen över. 
  • ludenfot
    Nr 3 på G skrev 2014-09-28 20:08:36 följande:
    Som man kan ju drömmen leva lite längre :) Har du inte hittat rätt kvinna att bilda familj med eller är det andra problem?
    Ja eftersom jag är singel måste jag nog säga att jag inte har hittat rätt kvinna. Omvänt så har jag kanske träffat henne men jag var inte rätt man vid den tidpunkten. Svårt att säga men alternativ A får jag väl hoppas på och att hon väntar bakom nästa hörn.
  • ludenfot
    CinnamonGirl skrev 2014-10-04 20:37:58 följande:
    Hon kommer nog ska du se! Det positiva för dig är ju att det är lättare att få barn även om du passerat 40, än vad det är för oss kvinnor.
    Tack CinnamonGirl Skrattande
    Jo jag vet om dessa omständigheter men jag vill ju helst ha en flickvän/sambo i passande ålder också. Det begränsar "urvalet" ganska så mycket. 
Svar på tråden Presentationstråd för oss som "Vill ha ett barn till efter 40+! Häng på du som oxå har de planerna, alla trådar verkar ju mer eller mindre döda i denna kategori... :-)"