• Anonym (fotar gärna)

    Varför är unga tjejer så kåta på att få posa nakna

    Ja, precis som rubriken, varför är många tjejer så villiga att posa nakna? Fotar själv lite för skoj skull som hobby, inte alls bara naket, men väldigt många av de tjejer jag har som modeller är väldigt öppna och villiga med att göra naket.

    Är ni kvinnor väldigt exhibitionistiska eller vad är det som gör att ni så gärna slänger kläderna? Samtidigt som det diskuteras mycket om sexistisk reklam, nedvärderande kvinnobilder osv. 

  • Svar på tråden Varför är unga tjejer så kåta på att få posa nakna
  • nagev

    Kan ju bara hålla med vad andra skriver.Skulle dock vilja understryka det här med bekräftelse Många tjejer spec i tonåren är väldigt osäkra på om dom "duger"
    Därför lägger man ut nakenbilder på sej själv (utan huvud då så klart) och sen uppmanas killar (ibland också andra tjejer) att lämna kommentarer På så sätt så får man ju veta vad andra tycker om ens nakna kropp utan att avslöja sin identitet

  • Anonym (,,,)
    Anonym (.) skrev 2014-10-21 00:35:28 följande:
    Eller en totalt trist människa vars tomhet bara blir tydligare ju längre hon hänger i samma forum år efter år. Människor har minne och såna människor som hon kan inte forma långsiktiga band, deras strategi bygger på ständigt nya personer som inte vet hur hon fungerar.
    Mycket välformulerat!
  • Zarch
    nagev skrev 2015-06-06 11:56:17 följande:

    Kan ju bara hålla med vad andra skriver.Skulle dock vilja understryka det här med bekräftelse Många tjejer spec i tonåren är väldigt osäkra på om dom "duger"

    Därför lägger man ut nakenbilder på sej själv (utan huvud då så klart) och sen uppmanas killar (ibland också andra tjejer) att lämna kommentarer På så sätt så får man ju veta vad andra tycker om ens nakna kropp utan att avslöja sin identitet


    Det är sorgligt att det är så, som att kasta sig i en lejongrop ungefär. Men inte vidare förvånande eller provocerande att unga tjejer gör så, mäter lite valpigt sin attraktionskraft.

    Däremot fattar jag mig inte på "gammelhaggorna" (jaja) som fläker ut sig i tid och otid. Då lägger jag en pizza och går ut, för att citera Magnus Uggla.
  • Ronga

    Ptja finns ju fler än en anledning. Första kan väl vara att man söker bekräftelse. Man vill få många likes, helst av snygga hunkar. Andra anledningen kan vara att man hoppas att någon snappar upp en och erbjuder ett modelljobb. Tredje anledningen kan vara att man helt enkelt tycker att det är en kul grej.

    Förövrigt många unga killar som också flashar med sina nakna kroppar, spänner musklerna och allt vad det innebär. Inget konstigt i det tycker jag, vare sig du är tjej eller kille.


    Ronga är en trevlig och äventyrlig sköldpadda
  • Celines Essence
    kolibriBengt skrev 2015-06-06 14:38:57 följande:

    Alltså Celine, du missar verkligen allt vad Smecker snackar om. Vad håller du på med? 


    Utveckla gärna hur du tänker.

    Smecker kritiserar män som uppmuntrar kvinnor som lägger upp lättklädda bilder.

    Jag vill i det sammanhanget påpeka att kvinnor faktiskt kan tycka om att visa upp sig för män och få kommentarer. Jag anser inte att det behöver vara något fel . Ofta betraktas det väldigt fult att vilja visa upp sin kropp, men om båda parter trivs med att visa upp sig /kommentera, anser inte jag att det är något fel med det. Det finns säkert personer som inte mår bra av det och, men det behöver inte vara så.

    I övrigt skriver Smecker att det uppstår samma likriktning av kroppar , i trådar där kvinnor visar upp sig i, som i den kommersiella porren, men jag tycker att spridningen av olika kroppstyper är större i trådar där kvinnor själv väljer om, och hur, de vill visa upp sig. Jag är medlem i "mina vågade bilder", och kan snabbt konstatera att olika typer av kroppar får uppskattning... Och att olikheterna är större än i den kommersiella porren. Smecker menar att de kroppar som visas upp i den kommersiella porren är vad män (generellt) vill ha ,men jag tror att män har en vidare syn på kvinnor än så. Dvs att de kan uppskatta en kvinnokropp även om den inte faller in i den kommersiella porrens ramar. Därför anser jag att det är bra att kvinnor visar upp sig, för att de själva vill.(om de själva har lust)

    Visar man upp en bild, där man tex visar halva brösten, eller halva rumpan, kanske man vill ha en kommentar där en man uppmuntrar en att visa mer.

    I många trådar här på familjeliv anses det helt naturligt att se på porr, men att vilja visa upp sig ses med helt andra ögon. Varför är det okej när kvinnor visar upp sig för pengar, varför är det okej om hon gör det, bara hon inte tar emot kommentarer... Jag förstår inte...

    Berätta gärna om det är något du inte förstår av det av skriver, så kanske jag kan utveckla mig bättre.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • nagev

    Sen verkar det som om det är skillnad på bild och irl.Många (de flesta ??)
    tonårstjejer har nakenbilder på sej själva o div kompisar i sina mobiler.Och att sova i samma rum oavsett kön är ju en självklarhet Men när det kommer till att duscha ja se då vill man helst vara ensam Ingen vare sej kille eller tjej ska få se hur jag ser ut naken irl.Och sova naken det gör man bara om man är ensam eller med sin partner Men har man kompisar där ja då är det trosor eller tom trosor+t-shirt som gäller Varför denna skillnad???

  • Loriyana

    Flickor lär sig i tidig ålder att deras roll är att behaga andra i sin omgivning...då ofta pojkar och män. De lär sig att sätta sina egna önskemål åt sidan för att göra andra glada (oftast andra pojkar/män då)

    Istället för att utnyttja dessa flickors villighet att göra dig glad, så borde du vara en gentleman och INTE övertala dem till något som du inte hade velat att din mor, din syster eller din dotter hade gjort.

  • Anonym (ridlägertjej)

    Självklart ska det vara så men jag upplever det snarare som att det är tjejer själva som driver  detta.För när det någon gång är en kille med på ridläger så nästan slåss tjejerna om att få dela sovstuga ihop med honom, sover i bara trosor  och tappar ofta handduken i duschen  osv osv

Svar på tråden Varför är unga tjejer så kåta på att få posa nakna