Never kick me when I'm down because when I get back up......you're fucked! :-)
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2015-08-04 Zarch svarade i tråden: Ni som stannar i Sverige denna sommar känner ni er lurade?: Nu kom jag ju iväg i två veckor vilket jag har varit mer än nöjd med. Kan sola i 12 timmar i stöten om det vore så, men visst har ju den svenska sommaren varit perfekt om man uppskattar sovmorgnar och tv-tittande.
2015-08-03 Zarch svarade i tråden: Jag har inbillat mig att jag ska gifta miga: Detta var ju nästan lite kul, jag tycker att du ska göra det här till ett projekt. Kontakta ett produktionsteam, vore ju en bra programidé att följa dig i jakten på den äkta maken till ett visst spikat datum.
2015-08-03 Zarch svarade i tråden: Vilken politik växte ni upp med?: Känner igen mig i det här, iallafall när det kommer till mina föräldrar. Politiskt schizofrena båda två, tror att båda har röstat efter partiledaren snarare än haft någon ideologi.
2015-08-03 Zarch svarade i tråden: varför är dem flesta på fl "idioter"?:
Dum och elak ska man ju inte vara, däremot så tror jag att man inte bör hänga på forum och liknande sidor om man har för "tunn hud". Så försök att inte ta åt dig.

2015-08-02 Zarch svarade i tråden: Vad är värst? Skallig eller Tjock på en kille?: En tjockskalle går bort, annars så är det väl inget fel på att ha lite hull eller vara skallig/rakad. Möjligtvis kan det vara ohälsosamt att vara för tjock, så för sin egen del är nog inte det.
2015-08-02 Zarch svarade i tråden: Varför syns bara smala kvinnor:
Öppna en veckotidning då, överallt finns det ju bilder på dom där sabla Kardashians. Fyra av fem av syrrorna är iallafall inga spetor.

2015-08-01 Zarch svarade i tråden: Vad håller mitt ex på med?: Att han frågar dina vänner hur du mår är ju en artighetsfras, inget konstigt på taket alls.

Betyder absolut ingenting, däremot får nog du börja släppa taget. Ni gjorde slut i påskas och nu när.
2015-08-01 Zarch svarade i tråden: Bakis kåt:
Nej då, kunde bara inte låta bli.

Följer 0 gemensamma

Följare 0 gemensamma

Innehåll