Inlägg från: Ingrid Marie |Visa alla inlägg
  • Ingrid Marie

    vul v.7 hur många fick se ett hjärta slå?

    Med andra barnet såg vi hjärtaktivitet i vecka 6+3, och det var inget vul utan ett vanligt privat bokat UL utanpå magen.

    Tredje barnet såg man hjärtaktivitet i vecka 7+något (minns inte exakt, sökte akut för blödningar så allt var allmänt turbulent).

    (Första barnet gjorde jag ett UL först kring v.10, så det kändes irrelevant för tråden)

  • Ingrid Marie
    Theresetesstessan skrev 2014-10-30 07:37:59 följande:

    Åh men.. Hoppas det finns en chans.


    Är vecka 6+2 läkarens datering utifrån ultraljudet igår eller är det din egen uträkning?
  • Ingrid Marie
    Theresetesstessan skrev 2014-10-30 11:06:29 följande:

    Hon frågade om första dagen på sista mensen vilket är 15 sep och då sa hon 6+2. Ja allt fanns och såg normalt ut. Är väl bara jag som nojjar?


    Det är alltså uträknat på senaste mens? Då känns det ju absolut troligt att allt mycket väl kan vara precis som det ska, att du helt enkelt bara är lite kortare gången

    Menscykeln är ju inte helt statisk, ÄL kan ibland komma lite tidigare eller senare än vanligt...dessutom kan det ta upp till en vecka innan ägget faktiskt fäster. Det ger alltså rätt många dagar att diffa på.

    Som flera redan har påtalat, i de där jättetidiga veckorna ÄR det oerhört svårt med mätningar, och vad man ser och inte ser.. På det du berättar tycker jag inte det finns någon anledning att tappa modet ännu, inte alls! Det är fullt möjligt att det helt enkelt bara var för tidigt för att kunna se.
Svar på tråden vul v.7 hur många fick se ett hjärta slå?