• Anonym (Nintendo)

    Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...

    Trodde väll aldrig att det skulle hända mig...

    Som småbarnsförälder är ju lusten sparsam som bäst, men imorse kom den över oss båda och vi kunde inte hålla oss från varandra. Började bara som hångel och kel medans 5-åringen satt i köket och spelade på en gammal gameboy som hen just fått ärva.

    Jag vet kommentarerna som kommer komma, vänta tills natten osv, men senaste veckorna har vi antingen jobbat så vi inte varit hemma samtidigt (båda har skiftesarbete) eller så har 5-åringen sovit med/mellan oss. Och så var det ju det där med orken och lusten också

    Iallafall så låg vi sked och kelades, vi var under täcket och pussades och hånglade samtidigt. Barnet är van vid att vi pussas och kramas mycket, så det som syndes var ingen ovanligt syn. Speciellt på helgmorgnarna brukar vi ligga kvar i sängen när hen skuttar upp vid kl.6

    Så kom den där överväldigande lusten, och tja, i korta drag så drar sambon ner mina trosor en bit, och sina kalsonger med då gissar jag, och kommer sakta in i mig bakifrån.

    Han hinner stöta långsamt, långsamt två gånger innan 5-åringen kommer in i sovrummet och vill ha hjälp med spelet. Jag hjälper och hen går, och kommer sedan igen. Svår bana. Tillslut sätter sig 5-åringen i sängen, och lutar sig mot huvudänden för att spela, för hen behöver så ofta hjälp.

    Allt medan sambon sakta, sakta stöter in och ut. Jag hjälper så gott jag kan men hade fullt upp med att inte stöna, och det vet jag att sambon med hade. Han är inte sån som skriker eller så, men han gör vissa ljud omedvetet när han njuter, så när det började bli nära för honom så började han istället suga/nafsa mig i axlarna/skuldran.

    Har sugmärken/bitmärken över hela skulderpartiet nu, och börjar fnissa varje gång jag tänker på hur det kom dit. Vet dock inte hur jag ska förklara det på jobbet imorgon, när vi byter allt utom underkläder till arbetskläder.

    Är dessutom väldigt lycklig då vi pratat om syskon, men inte riktigt bestämt oss när vi skulle sluta skydda oss. Det har varit lite så att "när det händer så händer det". Och nu hände det ju. Vi pratade om det sen, medan 5-åringen var ute och lekte med granbarnen innan lunch, att nu var vi oskyddade. Sambon sa att han inte ens hade tänkt på det innan han var nära att komma, att vikörde "naket" och när han kom på det gick det för honom direkt. Han ville testa "naket" ikväll igen

    Och sist men inte minst så har jag lite skuldkänslor för att vi hade sex/samlag medan 5-åringen satt brevid oss i sängen. Iof totalt absorberad i sitt gameboy spel men ändå...

  • Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...
  • Anonym (hehe)
    Anonym (gamehen) skrev 2014-11-02 22:31:44 följande:

    Tell it to your shrink.


    Jaha, du vill jävlas, tyvärr ska jag sova nu så har inte tid att bråka med dig, kvinnohatare!
  • Anonym (gamehen)
    Anonym (hehe) skrev 2014-11-02 22:45:03 följande:
    Jaha, du vill jävlas, tyvärr ska jag sova nu så har inte tid att bråka med dig, kvinnohatare!
    Men det var ju inte du ute efter att göra..*L* Sov så gott då. Manshatare.
  • Anonym (Äckligt)

    Fy vad många äckliga människor det finns!! Man blir ju helt mörkrädd!!!

  • Anonym (gamehen)

    Tyvärr ser samhället ut så här:

    TS är man = fy fan vilka vidriga män det finns!

    TS är kvinna = fy fan vilka vidriga människor det finns!

  • Anonym (Nintendo)
    Anonym (trevligt) skrev 2014-11-02 16:31:34 följande:

    Däremot kanske du ska fundera över anledningen till att du benämner ert barn som en hen. Är ni osäkra på vilken könstillhörighet ert barn ha? Du berättar utan omsvep att du är kvinna och din sambo är man, men av någon outgrundlig anledning så måste barnets kön hemlighållas för alla anonyma läsare på forumet. Varför???

    Jag hoppas verkligen att du inte omnämner barnet som hen så att det hör det. Det är att delvis beröva barnet sin identitet och det är betydligt värre än att det skulle komma på er med att ha sex.


    Enligt mig är det relevant för tråden att jag är kvinna/mamman. Förstås irrellevant om min sambo är man eller kvinna (det finns ju strap-on) men mitt barns könstillhörighet är helt utanför denna fråga, och därmed okänd för er -> hen. Som jag sa tidigare, hade jag inte använt mobilen, där * är väldigt omständigt att komma till, hade jag troligtvis använt h*n, hade det varit mindre provocerande för dig?
    ärrad skrev 2014-11-02 17:14:11 följande:

    Jag  känner mig faktiskt provocerad av tråden då jag själv minns när jag var liten och "såg" ofrivilligt mina föräldrar ha sex....skammen kommer efteråt, flera år senare när det "klickar" för en vad som hände. När man är barn så förstår man inte men senare när man blir äldre så förstår man och då känns det väldigt obehagligt.

    Sex är faktiskt något personligt, något man inte vill bli delaktig i såvida man inte blivit tillfrågad och gjort ett aktivt val. Allt kommer efteråt då man blir äldre och minns.

    Känslan går inte riktigt att beskriva i ord men ni andra som upplevt det förstår.


    Även jag har haft liknande upplevelser, mina dock även fläckade av våldsinslag därav är detta något jag känner att jag behöver diskutera.
  • Anonym (Nintendo)

    Hoppsan Kerstin, det var många som tolkar mina inlägg så som min chef tolkar kollektivavtalet märker jag...

    Nu var ju ingen av er med och såg vad som hände, hur situationen såg ut, och jag tror inget jag säger påverkar er egentligen, men jag försöker ändå

    Min synpunkt på hen, och mitt användandea det i denna tråd, har jag förklarat i två separata inlägg. Läs dem om ni har åsikter, jag tänker inte diskutera det mer då det är helt OT, både ordet hen och mitt barns könstillhörighet.

    Att ni tolkar hen som engelskans höna får stå för er, jag vet vilket språk jag talar.

    Mitt barn var helt uppslukad av sitt nintendospel som hen fick ärva i fredags kväll. Jag är ganska säker på att hen inte skulle märkt ens om det fälldes bomber över staden. Även när jag hjälpte till att spela så tog hen inte blicken från skärmen.

    Jag och min sambo är någorlunda fysiska i vår offentliga relation, dvs det är ofta pussar, kyssar och kramar i vår vardag. Även barnet är kramigt och pussas gärna. Så just händelsen att vi ligger i sängen och kramas/småkelar en söndagsmorgon är ingenting barnet skulle reagera på.

    Mitt barn verkar inte oroat, hen kom just in i sovrummet, yrvaken, och undrade var sambon var. Hen blev besviken när jag sa att sambon åkt till jobbet redan, han går morgonskift idag. Hela denna vecka jobbar vi återigen olika tider. Inte ens när vi båda har dagskift har vi samma arbetstider. Nu ligger barnet ihoprullat brevid mig, under min ena arm, och myser.

  • Dr Mupp
    manfrsthlm skrev 2014-11-02 12:40:38 följande:

    hur kan en höna spela gameboy


    Typ på samma sätt som en lada.
    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...