• Veladis

    Familjelivs julkalender: Lucka 14



    Ibland tar man ut svängarna med egna fantasifulla byggen, men ibland är det skönt att låta någon annan göra grovjobbet. I år var vi lata och köpte en färdig byggsats. Barnen, 11, 8 och 3 år, dekorerade glatt med smaskiga godisar (jo, en och annan slank ner i magen också). En söt liten stuga, tänkte vi!

    Men sen upptäckte vi att ljusslingan som skulle lysa upp stugan inifrån var grön... Slajm-grön, häx-grön. Det blev liksom lite...läskig stäming. Sen tyckte 3-åringen att Game-of-Thrones-tokiga mammans White walker-figur passade ypperligt som vakt på försubron. Och tja, det passade liksom in i den allmäna känslan som huset gav.
    Inga andra figurer verkar doss tordas flyttas in i huset. Vi har inte sett röken av minsta tomte, ängel, snögubbe, etc, sen "Mr Walker" ställde sig framför dörren... Men alla som sett GoT vet ju att det kan hända riktigt otäcka saker med folk som träffar en sån...

    Vi önskar såklart vinna Duplotåget till 3-åringen för hennes kreativitets skull. Dessutom kan hon behöva något annat att syssla med då hon just nu testar alla trix för att komma åt pepparkakshuset som vi därför att låsa in i vitrinskåpet, åtskilliga tak-godisar fattigare.
Svar på tråden Familjelivs julkalender: Lucka 14