Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Ni som haft MA; när tog ni cytotec?

    Mitt missfall konstaterades idag vid ett andra VUL. Vi fick välja på skrapning eller medicinsk "abort". Jag valde medicinsk (dom rekommenderade det). Då fick jag en tablett som jag skulle svälja där och då, och sen fick jag veta att jag ska ta 4 cytotec först på söndag morgon.

    Men sen pratade jag med min väninna som sa att när hon gjorde en abort för ett år sedan så fick hon ta cytotec dagen efter att hon svalt första tabletten. När jag googlar verkar råden vara olika.

    Hur var det för er? När tog ni cytotec och hur gick det?

  • Svar på tråden Ni som haft MA; när tog ni cytotec?
  • Anonym (Förvirrad)

    Tack för alla era svar. Så här har det gått:

    Under lördagen hade jag mensvärk och började blöda ganska mycket, som en riklig mens. Fick byta binda en gång i timmen ungefär. Hade ett tag så ont att jag bara låg på badrumsgolvet. Och då blev jag rädd för jag hade ju hört att det skulle bli ännu värre när jag tagit cytotecen på söndagen...

    På söndag morgon tog jag 4 cytotec vaginalt (som ordinerat) och bara väntade. Men inget hände. Ingen värk, ingen störtflod. Svalde senare 2 tabletter till (enligt ordination) och då fick jag mensvärk och ut kom en stor klump; det såg ut som en lång blodfylld tampong (ursäkta detaljerna). Sen inget mer.

    Sedan dess har jag varken blödit eller haft ont. Kan det vara över nu? På VUL sa dom att fostret redan var ute, att det bara var hinnsäcken kvar. Kan hinnsäcken ha varit klumpen?

    Ursäkta för detaljerna, tack för alla era svar!

Svar på tråden Ni som haft MA; när tog ni cytotec?