Inlägg från: AteNah |Visa alla inlägg
  • AteNah

    Klarar vi oss utan dubbelvagn till 18-mânaders och nyfödd?

    Du kan ju ha enkelvagn med fullt liggläge så att bebis kan ligga i vagnen när ni är på t ex lekplatsen?!

  • AteNah

    Dubbelviking har ju stora rymliga sittdelar. Tror ryggen är 105 cm lång. (Och har större sittyta än bugaboo donkey) Går ju även bra att köpa till ett viking chassi om ni vill ha enkelvagn längre fram. Finns också många begagnade dubbelviking till riktigt bra priser om ni inte vill lägga en stor summa på nytt. Oftast årsmodell -14 dock. Kommer även en smalare dubbelviking, 73,4 (?) cm, runt vecka 16 nästa år. (tror jag det var.)

    Som jag skrev innan så funkar det ju att bära den lilla och ha enkelvagn och låta bebis ligga där i när inte stora barnet använder den. Förutsatt att den har fullt liggläge. Är ju lätt att göra en sittdel ombonad för en bebis dessutom.

  • AteNah

    En liggdel är ju helt plan dock(!). Många vagnar kommer ju med mjuklift/hårdlift istället för liggdel. En mjuklift påminner väldigt mycket om en åkpåse. Men självklart är det upp till er, och känns det inte helt hundra så är det ju inte mer med det, kommer bara med förslag :)

    Men jag tänker lite som så att ska bebis inte ligga där några längre stunder så tror jag det fungerar med annat än mjuk madrass.

Svar på tråden Klarar vi oss utan dubbelvagn till 18-mânaders och nyfödd?