Inlägg från: Filiplopp |Visa alla inlägg
  • Filiplopp

    Vilket tankesätt har du när det kommer till människor som missunsamma, dryga, oödmjuka, mobbande, krävande, saknar gränser, etc.

    Jag tänker att de är idioter. Och sedan är det inget mer med det. 
    Undviker om jag kan. Vill inte slösa min energi.

  • Filiplopp
    francisthemute skrev 2014-12-23 15:14:59 följande:
    Bra tips. Bara det inte gör en kall och dömmande. Hur gör du med dom du ändå måste träffa, typ på jobb, inom släkt, osv. Ignonerar du dom?
    Nej. Jag tar en dag i taget. Ger de en ny chans.
    Man får inte vara långsynt. Bara tänka att man vet var man har personerna.
    Men själv uppföra sig bra. Går ju inte att ignorera.
  • Filiplopp
    francisthemute skrev 2014-12-23 16:17:44 följande:
    Låter som en bra idé. Mitt problem är att jag blir nedstämd/irriterad över att människor beter sig som dom gör. Att man ständigt måste vara på sin vakt och markera för vissa personer. Kanske är det så att jag bara behöver släppa dessa personer. Inte förvänta mig något annat än att dom är idioter, och därför inte ge dom en chans att förbättra sig..
    Ja. Det är nog bäst att tänka så. Men visst blir jag också ledsen och nedstämd bland.
    Men det känns lättare om man tänker att de här personerna inte vet bättre än att uppföra sig som de gör.
  • Filiplopp

    Tycka synd om gör i och för sig inte jag. Jag kan inte tycka synd om någon som är direkt elak mot mig. Där går min gräns.

  • Filiplopp

    Du behöver inte försöka förstå dom. Det är nästan omöjligt om man själv inte är en sådan person. Men du kan försöka ha tanken.

  • Filiplopp
    PlayWood skrev 2014-12-23 18:35:04 följande:

    Jag ser ibland när andra blir upp läxade, utnyttjade och krävda, bland annat.

    Jag undrar därmed hur jag lyckas undvika dem som får andra att må dåligt? Hur vet de att de inte kan köra med mig? mot mig kan de arroganta personerna va trevliga och har inte alls samma attityd. Jag behöver aldrig bemöta någon som en hårdare person. Hur kommer det sig?


    Grattis. Du är väl populär. Kanske har en hårdare utstrålning och jargong Eller så bryr du dig inte så mycket. Vad vet jag
  • Filiplopp

    I en sådan situation som med jackan hade jag nog bara sagt vad jag köpt den. De kan ju vara fnissiga bara för att de inte vågar fråga. Tjejer i grupp kan vara fnissiga o barnsliga. Behöver inte vara att de har något emot dig.

  • Filiplopp
    francisthemute skrev 2014-12-24 01:07:43 följande:

    Så kan det absolut vara, men i det här fallet säger dom det på ett hånfullt sätt och du märker att dom driver med dig.


    Hade absolut tänkt att de är idioter som bara har tråkigt. I den här situationen är det enkelt att ignorera Men hade några på mitt jobb tex gjort likadant. Människor som jag känner så är det en helt annan sak. Dina exempel gäller ju bara när okända människor gör något. Det som verkligen blir svårt är ju när människor som man har någon form av relation med gör något emot en.
Svar på tråden Vilket tankesätt har du när det kommer till människor som missunsamma, dryga, oödmjuka, mobbande, krävande, saknar gränser, etc.