Inlägg från: dennis02 |Visa alla inlägg
  • dennis02

    Vilket tankesätt har du när det kommer till människor som missunsamma, dryga, oödmjuka, mobbande, krävande, saknar gränser, etc.

    Den typen av människor du nämner får näven att knyta sig på mig. Jag har alltid hatat egoism och arrogans, och än värre, mobbande människor som sparkar på de redan svaga. Som jag ser det är sådana människor outvecklade och skulle behöva lite rejäla motgångar och besvikelser i sina liv för att lära sig att bli mer mänskliga och ödmjuka. Tyvärr är det ofta de arroganta egoisterna som klarar sig bäst i det här samhället, som ju också uppmuntrar till egoism och egennytta (sköt dig själv och skit i andra). Det är åt helvete fel att det är så, men jag är övertygad om att det går att ändra på på något sätt.

    Jag tror personligen att vi håller på att genomgå ett mentalt skifte. De arroganta skitstövlarnas tid är snart förbi. Det kommer inom 10 år att bli "inne" att bry sig om varandra igen.


    De rika ska fan dela med sig till de fattiga!
Svar på tråden Vilket tankesätt har du när det kommer till människor som missunsamma, dryga, oödmjuka, mobbande, krävande, saknar gränser, etc.